Harry Potter

Bij deze ‘Harry Potter’-escaperoom moet je Voldemort verslaan

Als echte Harry Potter die-hard heb je vast altijd al willen weten hoe het is om een leerling van Hogwarts te zijn en hoe het is om het op te nemen tegen Voldemort en zijn Death Eaters? Wat nou als wij je vertellen dat je je dit niet meer hoeft af te vragen maar het ook zelf kunt beleven? Er is nu namelijk een escaperoom die helemaal in het teken staat van je fave Wizard.

‘Harry Potter’-escaperoom

Wil je Dementors verjagen met je Patronusspreuk of het gevecht met Voldemort aangaan? Dit kan in de Harry Potter’-escaperoom bij onze Zuiderburen in Leuven. In dit Escape House vind je verschillende kamers en sinds kort is hier de ‘Harry Potter’-ruimte aan toegevoegd. Kies je voor deze kamer? Dan word je gezien als nieuwe leerling op de mysterious School of Magic.

Escape House Leuven

Wil je liever niet naar België? Hier kun je online ontsnappen uit Hogwarts!

Voldemort verslaan

De directeur van Escape House wil nog niet veel loslaten over de verhaallijn van het avontuur, but here’s what we know: tijdens je bezoek arriveer je in de escaperoom als tovenaarsleerling op de ‘School of Magic’. Al snel blijkt dat Voldemort terug is en je leerkrachten én medeleerlingen heeft betoverd. Om dit te verbreken moet je op zoek gaan naar stukjes van Voldemorts ziel om hem te kunnen verslaan. 

Ook leuk: Daniel Radcliffe en andere celebs spreken Harry Potter-luisterboek in

De escaperoom is geschikt voor twee tot zeven spelers en duurt gemiddeld een uur. Reserveren kan hier!

LEES OOK:

Bron: TagMag, FunX | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen