Stills From The Tv Drama "bridgerton"

Bridgerton krijgt een spin-off!

Kan je geen genoeg krijgen van Bridgerton? We neither. De makers van de hitserie gelukkig ook niet en hebben ze naast meerdere seizoenen ook een spin-off van de show bedacht!

Bridgerton

Maar liefst 82 miljoen(!) huishoudens hebben de Netflix-serie Bridgerton in de eerste 28 dagen dat ‘ie op Netflix verscheen, gekeken. En ja, dat is een record. In 190 landen is de serie te zien en in álle landen (behalve in Japan) staat Bridgerton in de top tien. Ook op TikTok is de serie razendpopulair en zo is er zelfs een volledige Bridgerton musical ontstaan. Kortom, Bridgerton is een hitserie and that’s why er ook een Bridgerton spin-off komt.

Bridgerton spin-off

Nadat er een tweede, derde én vierde seizoen is aangekondigd, is er meer exciting news. Netflix heeft een spin-off van de show besteld! Volgens Variety zal de show gaan over queen Charlotte en gaan we zien hoe zij de koningin is geworden die ze nu is. Ook krijgen we een kijkje in het verleden van Lady Danbury en Violet Bridgerton. Shonda Rhimes, de bedenker van Bridgerton (en ook van Grey’s Anatomy) komt ook aan boord voor het schrijven en produceren van de spin-off.

‘Veel kijkers kenden het verhaal van queen Charlotte nog niet voordat Bridgerton haar naar de wereld bracht and I’m thrilled dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder gaat uitbreiden’, zegt Bela Bajaria, Netflix’ hoofd Global TV. Met deze Bridgerton spin-off wordt the Bridgerton universe verder uitgebreid. Fans van koninklijk drama en wonderlijke outfits krijgen genoeg voorgeschoteld en daarmee hoopt Bela dat de kijkers erg tevreden blijven.

Tevreden? Yes, we are! (en ja, dat is een understatement)

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen