Bruno Mars Gettyimages

Bruno Mars is een band begonnen

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst nieuwe muziek hebben gekregen van Bruno Mars. Zijn laatste album 24K Magic – die btw meerdere Grammy’s won – kwam uit in 2016… are you feeling old yet?! Gelukkig maakt de Just The Way You Are’-zanger een comeback en ook nog eens met een band. Wij delen alle deets met jullie!

Silk Sonic

De band bestaat uit Bruno himself en de Amerikaanse rapper Anderson .Paak. Ook Anderson heeft een lange tijd geen nieuwe muziek meer uitgebracht. Zijn laatste album Ventura kwam uit in 2019. De twee artiesten noemen hun band Silk Sonic en brengen zelfs samen een album uit. Het duo heeft nog nooit eerder muziek gemaakt, maar wel al eerder samengewerkt. Anderson .Paak heeft namelijk het voorprogramma van Bruno Mars’ 24K Magic-tour mogen verzorgen back in 2016. 

Bekijk ook: 17 Songs voor jou en je BFF

Album

Het album van Silk Sonic is al in de maak en het eerste nummer zal al op vrijdag 5 maart verschijnen. Bruno Mars deelde dit nieuws via Twitter ‘We hebben onszelf opgesloten en een album gemaakt,’ schreef de zanger. 

Wij hebben in ieder geval hoge verwachtingen van deze samenwerking en kunnen haast niet wachten om dit nieuwe album te kunnen luisteren. Tot die tijd zit er niks anders op dan de iconische Bruno Mars songs maar weer even op repeat te draaien. Brb, even Billionaire en When I Was Your Men toevoegen aan onze Spotify playlist.

Lees ook: Billie Eilish is druk bezig geweest tijdens de lockdown!

Bron: Nu.nl | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen