Halseyandcaraanp

Cara Delevingne en Halsey zijn volgens bronnen aan het daten

Het is nu alweer een tijdje uit tussen model Cara Delevingne en Ashley Benson. Sindsdien heeft Ashley een nieuwe liefde gevonden, namelijk G- Eazy. Die op zijn beurt weer eerst samen was met zangeres Halsey. Die nu aan het daten is met Cara. Volg je het nog?

Liefdeskwartet

Dat alles kan in 2020, bewijst dit nieuwe liefdeskwartet van exen maar weer. Als we de nieuwssite The Sun moeten geloven, hebben de celebs allevier een ex die aan het daten is met de ex van hun huidige lover. Uh, awkward?

Cara Delevingne en Halsey

Het topmodel verscheen eerder al in Halsey’s videoclip van Nightmare. Volgens verschillende bronnen zijn Cara en Halsey (die, om het nog iets moeilijker te maken, eigenlijk Ashley heet) nu casual aan het daten.

‘Cara en Halsey zijn de afgelopen weken samen geweest en hebben het gewoon heel gezellig met z’n tweetjes’, meldt een bron die Cara goed kent. ‘Het is heel casual. Ze hebben er allebei geen behoefte aan om op dit moment vast te zitten aan iets en vinden het prima om ook met andere mensen te daten.’

Cara en Halsey over Ashley Benson

De bron laat ook weten dat de celebs het zelf niet ongemakkelijk vinden dat hun exen een relatie hebben. ‘Ze vinden het eigenlijk gewoon grappig dat hun exen op dit moment samen zijn. Ze koesteren geen wrok’, volgens de insider. Cara maakte eerder al duidelijk dat ze haar ex het allerbeste wenst. Ze reageerde op haatreacties die Ashley kreeg nadat ze samen gespot was met G-Eazy. ‘Houd alsjeblieft op met te haten op Ashley. Jullie weten niet hoe het echt zit. Dat weten wij twee alleen maar en zo hoort het ook.’

LEES OOK:

Bron: Glamour | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen