Outer Banks

Chase Stokes en Madelyn Cline uit Outer Banks werken samen aan een heel leuk project

De twee love birds Chase Stokes en Madelyn Cline zijn sinds hun verschijning in Outer Banks mega populair geworden. Ze zijn niet alleen in de serie een stel, maar ook off screen and we love it! Afgelopen zomer heeft het koppel niet stilgezeten en samen met Kygo aan een heel leuk project gewerkt.

Chase en Madelyn

Net wanneer we denken dat de zomer toch écht voorbij is, herinneren Chase Stokes en Madelyn Cline van Outer Banks ons eraan dat dit toch nog niet het geval is. Nadat ze ons een aantal weken geleden nieuwsgierig hebben gemaakt door te hinten op een project met DJ Kygo, bevestigen ze dan eindelijk dat ze samen spelen in de nieuwe video clip van Kygo’s remix op Donna Summer’s legendary disco track Hot Stuff.

Outer Banks

Madelyn en Chase hebben eerder dit jaar bekend gemaakt dat ze IRL ook koppel zijn. In de teasers van de videoclip zien we het stel fietsen en de nacht door dansen. So cute! In een andere teasers zien we ze bijna zoenen en het lijkt erop dat deze video nóg hotter wordt dan de famous kiss scene in de regen in

Dit zijn de relatiestatussen van de ‘Outer Banks’ cast IRL

Releasedatum

Morgen, 18 september, is de videoclip te zien and we love it already!

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen