Camila Cabello Getty

Check deze eerste foto’s van Camila Cabello als Cinderella

De nieuwe Cinderella movie met Camila Cabello had in maart 2020 al moeten beginnen met filmen, maar aunt c gooide ook hier roet in het eten. De cast en crew kwam in augustus samen om de opnames te hervatten en nu hebben wij eindelijk wat foto’s van Camila Cabello als Assepoester.

Cinderella foto’s

Op de eerste foto zien we Camila Cabello in een prachtig wit corset. Het lijkt erop dat ze aan het zingen is, terwijl ze met wat stoffen speelt. Zou ze bezig zijn met een jurk voor het bal?

Bekijk ook: Cinderella komt niet in de bioscoop

Als je naar rechts swiped, zie je een foto van Camila die aan het dansen is met Nicholas Galitzine, die de prins speelt. Als je goed kijkt kun je hier ook een klein stukje van Cinderella’s baljurk zien and it looks amazing!

Andere storyline

Volgens Entertainment Weekly zal de film in september op Amazon prime te zien zijn. Deze variant zal toch anders zijn dan het verhaal over Assepoester die we gewend zijn. Schrijfster en producent Kay Cannon vertelde aan EW dat ze het verhaal in een modern jasje wilde steken en Cinderella een sterkere persoonlijkheid geven.

‘Ik was iemand die het verhaal van Cinderella niet zo geweldig vond,’ zegt Kay. ‘Ik dacht dat het gewoon een aantal meiden waren die gemeen deden tegen elkaar.’ Het opnieuw vertellen van dit verhaal is een ‘geweldige kans om het geliefde, iconische personage van Cinderella te laten zien op een manier dat herkenbaar is voor meiden en jonge vrouwen en wat zij allemaal meemaken.’

Een aantal veranderingen zijn Billy porter als de goede fee, maar ook een ander soort prins. Kay beschreef Nicholas, de prins als een ‘beta’ in het verhaal en Cinderella als de ‘alpha’. ‘Normaal is dit niet zo,’ zegt Kay. ‘In dit verhaal, leert iedereen iets van Cinderella.’

Nu we foto’s van Camila als Cinderlla hebben, kunnen we nu dan ASAP een foto van Billy als de goede fee te zien krijgen?

Check ook: is dit het bewijs dat we een nieuwe collab krijgen van Shawn Mendes en Camila Cabello?

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen