cole sprouse

Cole Sprouse bevestigt break-up met Lili Reinhart via Insta-post

Het ziet ernaar uit dat het officieel over is tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart. In een nieuwe Instagram post bevestigt Cole dat de Riverdale co-stars eerder dit jaar uit elkaar zijn gegaan. Ook liet hij weten dat er geen haatgevoelens zijn tussen de twee en dat hij Lili en haar nieuwe projecten volledig support.

Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar

‘Lili en ik gingen in eerste instantie in januari uit elkaar, en besloten in maart om officieel onze relatie te beëindigen. Wat een incredible experience heb ik gehad. Ik zal me altijd lucky voelen en cherish dat ik de kans heb gehad om verliefd te worden. Ik wens haar nothing but the utmost love and happiness moving forward. Dat is alles wat ik erover ga zeggen. Al het andere wat je hoort, doet er niet toe’, schreef hij op Instagram.

‘Ook komen haar films binnenkort uit! Ik weet zeker dat ze er net zo incredible in is als in al het andere wat ze doet. Thanks guys ❤️’

Lili and I initially separated in January of this year, deciding to more permanently split in March. What an incredible experience I had, I’ll always feel lucky and cherish that I had the chance to fall in love. I wish her nothing but the utmost love and happiness moving forward. All I’ll say about it, anything else you hear doesn’t matter.

Also her movie comes out soon! I’m sure she’s just as incredible in it as everything else she does. Thanks guys ❤️’

Break-up

Nadat er sinds 2017 roddels gingen over dat het koppel zou daten, verschenen ze pas in mei 2018 voor het eerst samen op de rode loper tijdens het Met Gala. De laatste tijd begonnen fans zich af te vragen of het stel nog bij elkaar was, nadat er roddels kwamen dat de twee wat time apart namen.

Lili Reinhart sprak onlangs met Refinery29 over haar depressie en veel fans dachten dat een paar van haar uitspraken over de mogelijke break-up gingen. Lili postte vervolgens een tweet om het recht te zetten en zei dat haar woorden uit hun context werden gehaald.

Quotes die uit mijn laatste interview worden gehaald gaan niet over een ‘break-up’. Ze gaan over de depressie die ik voelde in de laatste maanden. Ik word zo moe van mensen die mijn woorden uit hun context halen en ze aan elkaar plakken voor hun eigen clickbait story’, schreef ze. ‘Ik zou nooit zo openhartig praten over zoiets persoonlijks als een break-up. Dat is super privé. Ik had het over mijn depressie.’

I would never speak so candidly about something as personal as a breakup. That’s incredibly private. I was addressing my depression.

— Lili Reinhart (@lilireinhart) August 18, 2020

— wp:paragraph –>

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP – Jordan Strauss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen