positief meisje energizer

Coronamoe? Hier scoor je elke ochtend een positiviteitsboost

Ben jij coronamoe? Dat ben je zeker niet de enige. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een kwart (!) van de jongeren depressieve klachten ervaart sinds de pandemie. Om de dagen thuis voor jongeren iets beter te maken, komt organisatie Young Impact nu met een initiatief: de Young Impact Energizer!

Young Impact Energizer

De Energizer is bedoeld om je energie te boosten en je dag positief te beginnen. Iedere schooldag van 9:00 uur tot 9:05 uur neemt een BN’er het Instagram-account van Young Impact over via een livestream. Tijdens die livestream probeert hij of zij ervoor te zorgen dat jij je dag goed begint. Ouassima Tajmout, ambassadeur van Young Impact, gaf afgelopen dinsdag de eerste Energizer. De dagen erna kon je met Victor Mids een paar Mindfuck-trucjes doen en gaf Teske de Schepper het idee om een lief berichtje naar een loved one en jezelf te sturen.

De komende dagen kun je onder andere Jurre Geluk, Vera Camilla, Hans Kazan, Roxanne Kwant en Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija voorbij zien komen in hun eigen Energizer. Heb je om 9:00 uur geen tijd? No worries, je kunt alle Energizers terugkijken via de IGTV van Young Impact.

Check ook: 10 mental health tips voor tijdens de lockdown

Young Impact

Young Impact wil met de Energizer de grootste energieboost van Nederland organiseren. ‘Samen impact maken, dat is tenslotte waar wij voor staan!’, vertelt algemeen directeur Wendy Kakebeek.

Check hier meer tips tegen een coronadip.

Bron: Young Impact | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen