After We Collided

De ‘After’ filmreeks ondergaat een grote verandering

Eerder deze week schreven we al over alle drama behind the scenes van de derde After-film, die momenteel wordt gefilmd in Bulgarije. De hele cast – op Tessa en Hardin na – zou gerecast zijn. Alhoewel het eerst nog alleen geruchten waren, hebben we nu eindelijk antwoord…

After We Fell

Afgelopen week schreven we al over alle roddels die rondgingen over After We Fell, de derde film in de After filmreeks. Zo zou de complete cast (los van Tessa en Hardin dus) vervangen zijn met nieuwe acteurs en actrices en zou zelfs Anna Todd, de schrijfster van de boekenreeks, ontslagen zijn.

Door alle geruchten, heeft het productieteam achter de films nu een officieel statement gegeven op de After Instagrampagina.

WIN: 2x After We Collided-pakket vol goodies

Statement

‘Wij vonden het belangrijk om Tessa en Hardin’s verhaal zo snel mogelijk aan jullie te kunnen vertellen. Door de vele challenges waarmee we te maken kregen door de Covid19 pandemie, hebben we een aantal moeilijke keuzes moeten maken. Deze keuzes waren allemaal in het belang van onze cast en crew, om ze zoveel mogelijk te beschermen, en om zo voor jullie, the Afternators, de beste fans in de wereld, de best mogelijke films te kunnen maken.’

Ook werd er in de statement uitgelegd waarom ze momenteel aan het filmen zijn in Bulgarije en waarom de cast is veranderd. ‘We hebben ervoor gekozen om in Oost-Europa te filmen omdat hier de corona-besmettingen veel minder zijn dan op de plekken waar we After 1 & 2 hebben gefilmd. Ook filmen we beiden films aan één stuk door, waardoor veel acteurs van de originele cast niet konden terugkeren door verschillende redenen. Het zijn geweldige acteurs en ze zullen dan ook erg gemist worden. Echter denken we dat jullie erg blij gaan zijn met de mega getalenteerde groep die we hebben gekozen om de rollen over te nemen.’

Nieuwe cast

Nadat bevestigd was dat Shane Paul McGhie, de acteur die Landon speelt in de filmsreeks, de films zou verlaten, gingen er geruchten rond dat Chance Perdomo uit The Chilling Adventures of Sabrina zijn rol ging overnemen. Er was toen nog niks zeker, maar nu is het officieel dat Chance gaat verschijnen in After 3 en 4!

Ook weten we nu wie nog meer wordt toegevoegd aan de After cast:

 • Stephen Moyer als ‘Christian Vance’
 • Mira Sorvino als ‘Carol’
 • Arielle Kebbel als ‘Kimberley’
 • Carter Jenkins als ‘Robert’

Naast de rumours over de cast, gingen er ook roddels rond over schrijfster Anna Todd. De vraag is nu; zouden die ook waar zijn?

LEES OOK:

Bron: After Movie | Beeld: After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Good post howеver I was wondeгing if you could write a litte more on thiѕ topic? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thɑnk you!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen