Therain

De brand-new trailer én releasedatum van The Rain seizoen 3 is here!

Fans hoeven niet lang meer we te wachten tot seizoen 3 van The Rain eindelijk op Netflix verschijnt. Gister kwam ook de nieuwe trailer uit waarin we een glimpse krijgen van het nieuwe seizoen.

The Rain

ICYMI: The Rain is een populaire Deense Netflix Original. De super spannende serie gaat over Rasmus en Simone, broer en zus die zes jaar in een bunker onder de grond hebben gezeten door een dodelijk virus dat bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd. Het virus verschijnt in de vorm van -je raadt het al- regen. Rasmus en Simone voegen zich bij een groepje overlevers, waarmee ze op zoek gaan naar hun vader en andere overlevenden. Maar dit gaat zeker niet zonder gevaar…

De serie is dus Deens gesproken dus als je een serie zoekt waarbij je ondertussen kunt Appen, huiswerk maken of je kamer opruimen, dan kan je beter een andere kijken zoals Warrior Nun. Maar als je je aandacht bij je scherm kunt houden (of natuurlijk gewoon Deens spreekt of ‘m op Engelse nasynchronisatie zet) is The Rain eentje die je gezien moet hebben.

De serie heeft iets weg van The Walking Dead, meets The 100 en The Society en is zoals deze series ook rete-spannend!

Seizoen 3

Netflix omschrijft seizoen 3 als volgt: ‘De één wil de wereld redden, de ander wil een nieuwe creëren. De battle tussen Rasmus en Simone begint opnieuw terwijl ze vechten om te redden wat er nog over is van de mensheid. Het virus kan worden gestopt. Tegen een prijs.’

Klinkt als weer een spannend seizoen! Seizoen 3 van The Rain dropt op 6 augustus op Netflix. Hieronder check je de brand-new trailer (met Engelse nasynchronisatie).

In de tussentijd kun je alvast deze films en series checken die deze maand aan Netflix zijn toegevoegd.

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen