13rw @justin.prentice

De cast van 13 Reasons Why had een mini-reünie

Ongeveer een jaar na het eindigen van de serie 13 Reasons Why, is een deel van de cast bij elkaar gekomen voor een mini-reünie!

Mini-reünie 13 Reasons Why

Afgelopen weekend heeft een deel van de 13 Reasons Why cast een kleine reünie gehad. Justin Prentice, Alisha Boe, Brandon Larracuente, Brandon Flynn en Ross Butler (ook wel bekend als Bryce Walker, Jessica Davis, Jeff Atkins, Justin Foley en Zach Dempsey) waren daarbij. De acteurs kwamen samen voor de lancering van Caliwater, een cactusdrankje waarvan Vanessa Hudgens medebedenker is.

Justin postte op Instagram een foto van de friendgroup die chillen in het water. In zijn caption heeft hij het over een kleine familiereünie, cute!

 

De cast filmde alweer het vierde en laatste seizoen in december 2019, maar hoefde pas in juni 2020 afscheid te nemen van 13 Reasons Why, omdat de show toen pas gereleased werd. Gelukkig zijn ze dus nog steeds een hechte vriendengroep en is er misschien binnenkort wel nog een grotere reünie met meer acteurs, nu er steeds meer open gaat in Californië.

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een heftige en emotionele dramaserie en gebaseerd op het gelijknamige boek. In de serie staat de wereld van Clay and his friends op zijn kop wanneer Hannah Baker, een klasgenoot, plotseling zelfmoord pleegt. Voor haar dood heeft ze casettebandjes opgenomen waarin ze verteld waarom ze zichzelf van het leven heeft beroofd. De 13 mensen die daar verantwoordelijk voor zouden zijn, krijgen deze tapes opgestuurd.

Het boek heeft één deel, maar omdat de serie zo succesvol was, is de show verlengd met meerdere seizoenen. Het bevat dezelfde personages, maar is niet meer gebaseerd op een boek. Heb je 13 Reasons Why nog niet gezien en ben je benieuwd wat er in de andere seizoenen gebeurt? Check hier meer over seizoen 2, klik hier voor meer info over seizoen 3 en hier voor het vierde seizoen.


Zit je in de knoop met jezelf, doe je aan zelfbeschadiging of denk je na over zelfmoord? Het is belangrijk om meteen hulp te zoeken en hier (anoniem en vertrouwelijk) over te praten met een hulpverlener. Ben je in levensgevaar? Bel dan 112. Ben je niet in levensgevaar, maar heb je wel accuut hulp nodig? Bel dan 113 of 0800-0113 of ga naar 113.nl en chat met een hulpverlener. Dit kan helpen om je gedachten te delen en deze te doorbreken.

Vermoed je dat iemand in je omgeving met suïcidale gedachten worstelt? Weet dan dat ook jij kunt helpen. In de online training van 113 (vraagmaar.113.nl) leer je in ongeveer een uur hoe je signalen herkent, hoe je hierover in gesprek kunt gaan en hoe je diegene op hulp kunt wijzen.

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @justin.prentice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zovrelioptor
    zovrelioptor
    Reactie: I've been browsing online more than 3 hours these days, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is beautiful price sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the web will probably be much more helpful than ever before.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen