Gossip Girl cast zit op de trap

De cast van de Gossip Girl Reboot deelt nieuwe details over de serie

Hello Upper East Siders! Kunnen jullie – net als wij – haast niet meer wachten tot de Gossip Girl Reboot? Helaas moeten we nog even geduld hebben, maar tot die tijd delen wij het laatste nieuws op GG-gebied! De cast van deze nieuwe versie heeft namelijk nieuwe deets gedeeld over de brand-new reboot.

Gossip Girl reboot

De opnames van de reboot zijn op 2 november al begonnen, dus heel lang zou het niet meer moeten duren voordat we de nieuwe cast op ons beeldscherm zullen zien. De serie zal ergens dit jaar te zien op HBO MAX, een Amerikaanse streamingdienst. Fingers crossed dus dat de reboot erna ook snel naar een andere streamingdienst komt, die ook in Nederland beschikbaar is!

De Gossip Girl reboot: alles wat we tot nu toe weten

De GG-reboot cast vertelde in een interview met Dazed wat er te wachten staat voor de leerlingen van Constance Billard and St. Jude’s. Schrikbarend feitje: Evan Mock, die de rol van de roze-harige Akeno Menzies gaat spelen, gaf zelfs toe dat hij de originele Gossip Girl-serie nog nooit had gezien, maar dat hij ‘m nu pas aan het kijken is!

Diversiteit

Ondanks dat de essentie the same blijft, zullen er ook veel verschillen zijn tussen de originele Gossip Girl en de reboot-serie. Eén van de belangrijkste dingen die de reboot wil bereiken is dan ook diversiteit en representatie. Met andere woorden: niet alleen een blanke, heteroseksuele cast. Ook wordt er goed nagedacht over genderrollen. ‘Het zijn gewoon mensen die mensen spelen, die doen wat ze moeten doen, in plaats van dat er wordt gedacht “dit is een man, en dit is wat een man zou moeten doen“‘, vertelde Whitney Peak, die de rol van Zoya speelt.

COVID-19

Door de komst van het coronavirus gingen de opnames van de reboot natuurlijk niet helemaal zoals gepland. De cast werd twee keer per dag getest en mochten eigenlijk alleen maar elkaar zien. Omdat de acteurs in de serie een hechte groep vrienden spelen, moesten ze elkaar van tevoren goed leren kennen. Jordan Alexander, die rol van Julie Calloway speelt, zei: ‘Het was heel belangrijk dat we een goede band creëerden in onze groep, dat is tenslotte het hele punt van de serie’

OG Gossip Girl

De originele Gossip Girl-serie is iconisch en vandaag de dag nog steeds super populair. Dit zorgt er dan ook voor dat nieuwe cast best een hoge druk voelt op hun schouders. Ze willen bestaande GG-fans tenslotte niet teleurstellen. ‘We houden onze gedachtes open en blijven dicht bij de ware aard van Gossip Girl, maar dan met een nieuwe draai eraan‘, vertelde Jordan.

Bekijk ook: Dit zijn de eerste beelden van de Gossip Girl reboot!

Bron: TeenVogue | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • oxvow
    oxvow
    Reactie: It's just right on the wrist, and the style is also good-looking.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen