Riverdale

De cast van Riverdale is in seizoen 5 geen tiener meer

It’s happening! Seizoen 5 van Riverdale is on it’s way. Het filmen is deze week weer – na vijf maanden – herpakt en Lili Reinhart heeft een boekje open gedaan met wat we kunnen verwachten in S5.

Jimmy Fallon sprak afgelopen dinsdagavond met de Riverdale-actrice in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon over wat fans kunnen verwachten in het vijfde seizoen van de show.

Zoals we al weten zullen de eerste drie afleveringen van seizoen 5 over de gang’s graduation en prom gaan (hier lees je alles wat we weten over Riverdale S5) Deze afleveringen hoorden eigenlijk bij het vierde seizoen, maar vanwege het coronavirus moest de productie – net als bij onder andere Stranger Things – stopgezet worden. ‘We hadden nog twee-en-een-halve aflevering over om op te nemen en stopten dus midden in een episode. Zodra we weer beginnen met filmen moeten we dus eerst de aflevering(en) waarmee we bezig waren in maart filmen.’

Lili grapte dat zij – en de rest van de cast – er waarschijnlijk wel anders uit zullen zien dan vijf maanden geleden en er heel makkelijk onderscheid gemaakt kan worden wat er in maart en in september gefilmd is.

Lees ook: Lili Reinhart openlijk over depressie en rough year

Seven-year time jump

Maar hun uiterlijk is niet het enige wat veranderen zal in seizoen 5. ‘We’re not going to be teenagers anymore,’ zei Lili. “I’m really psyched about it. Ik denk dat het leuk is om een volwassene te spelen. Ook waardeer ik het dat Roberto [Aguirre-Sacasa], onze showrunner, dacht “Yeah, let’s revamp.” You know, We gaan niet alleen maar naar High School zeven seizoenen lang.

De seven-year jump maakt de cast ongeveer 25 wanneer we ze in seizoen 5 zien. Er kan een hoop veranderen in zeven jaar, so it will be really interesting om te zien waar iedereen dan is in zijn/haar leven.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @thecwriverdale | Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen