Tatb

Dit is alles wat we weten over To All The Boys 3

Het is alweer een tijdje geleden sinds To All The Boys: P.S. I Still Love You online is gekomen op Netflix en sindsdien zijn we aan het wachten op het derde en (waarschijnlijk) laatste deel van de TATB-reeks. Het goede nieuws is dat de derde film al is gefilmd en dat het nu alleen een kwestie van wachten tot de eerste teaser/trailer komt. Maar wat kunnen we allemaal verwachten in dit laatste deel en wanneer komt ‘ie naar Netflix?

Let op: dit artikel kan spoilers bevatten

TATB deel 3

Nadat wij de romcom To All The Boys I’ve Loved Before én nu het vervolg zo’n twintig keer hebben gezien, kunnen we geen genoeg meer krijgen van Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo)! Gelukkig zijn onze gebeden verhoord door Netflix en is er al een tijdje bekend dat er een TATB 3 aankomt, die gebaseerd is op het laatste boek in de boekenreeks; Always and Forever, Lara Jean.

Always and Forever, Lara Jean

Als we kijken naar de story van het laatste boek, Always and Forever, Lara Jean, dan gaat het koppel nog een lastige weg vol struggles tegemoet. De vader van Lara Jean gaat eindelijk trouwen met de buurvrouw Ms. Rothschild en Lara Jean is druk in de weer met helpen organiseren. Ondanks de fun die LJ heeft, moet ze de biggest life choice ever maken: kiezen naar welke universiteit ze wil gaan en wat deze keuze betekent voor haar relatie met Peter. Peter krijgt een lacrosse scholarship bij de University of Virginia, terwijl Lara Jean eigenlijk naar de University of North Caroline wilt. Wanneer je hart en hoofd allebei wat anders zeggen, naar welke moet je dan luisteren?

It’s a wrap

Een tijdje geleden heeft Lana Condor een Insta-post geplaatst met de caption: ‘It’s been 16 days since the To All The Boys I’ve Loved Before franchise wrapped shooting movies 2 & 3.’ Toch leek het niet zo voorspoedig te gaan als dat we dachten. 

Noah, Lana en Madeleine werden volgens Just Jared samen gespot in Vancouver en veel fans vroegen zich af waarom de drie co-sterren weer samen waren in Canada. Noah Centineo onthulde in september in een video op Instagram dat ze opnieuw bezig waren met het filmen van de derde film.

‘Ik ben al een jaar niet meer op deze set geweest. Ik hoop dat ik me kan herinneren hoe ik moet acteren’, zegt Noah in de video. Ondertussen plaatsten zowel Lana als Noah video’s waarin ze hun haar op de set lieten doen, wat bevestigt dat ze allebei weer aan het filmen zijn. Noah plaatste ook nog een foto op zijn Instagram-verhaal met het woord “fin”, wat waarschijnlijk aangeeft dat de re-shoots al voorbij zijn.

Releasedatum 

Hoewel Netflix nog geen releasedatum heeft gedeeld, ziet het er naar uit dat het derde deel van TATB begin 2021 te zien zal zijn op de streamingdienst, maakte Janel Parrish, die Margot speelt, bekend.

‘Ik denk dat het begin dit jaar uitkomt. Ik denk dat dat het plan is, but yeah, I’m really excited for people to see the movie. Het is een wonderful closing voor Lara Jean. Haar afstuderen komt eraan en is een ‘big life moment’ voor haar’, vertelde ze aan Entertainment Tonight.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @toalltheboysnetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen