Friends Imdb

De Friends-reünie is finally opgenomen en op déze iconische plek

We hebben lang moeten wachten op de Friends-reünie, maar het ziet er nu naar uit dat het niet lang meer zal duren. De opnames van de speciale aflevering zitten er namelijk – eindelijk – op. Daarnaast meldde TMZ dat de reunion van de zes friends heeft plaatsgevonden op een hele bijzondere (en iconische) plek. Zoals Chandler altijd zegt: Could we BE any more excited?

Friends

De serie Friends was van 1994 tot 2004 op televisie en hierin volgden we de levens van vrienden Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe in New York City. It’s safe to say dat dit een van de meest herkenbare series ooit is. Want ook vandaag de dag wordt Friends nog volop gekeken.

Fan van Friends? Dan moét je dit bordspel proberen!

Friends reünie

De Friends-reünie aflevering zou eigenlijk al vorig jaar mei worden opgenomen, maar liep vanwege corona anders dan gepland. Na drie dagen filmen, zitten de opnames er nu op en we’re getting excited! De hoofdrolspelers zullen niet in de huid van hun oude personages kruipen, maar juist terugblikken op hun mooie tijd tijdens de serie. En everybody (David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry) is van de partij!

Speciale opname

De speciale Friends-aflevering is opgenomen in de vertrouwde Warner Brothers studio, waar ook alle eerdere afleveringen tot leven zijn gebracht. Daarnaast werd door het productieteam een kleine tribune gebouwd rondom de iconische fontein. You know the one waar de zes New Yorkse vrienden tijdens de theme song van de serie altijd inspringen. Tijdens dit bijzondere moment mochten een aantal fans aanwezig zijn, maar er waren voornamelijk collega’s vanuit de acteervakbond aanwezig.

Friends Fontein

Wanneer kunnen we deze reünie special zien?

Wanneer we de Friends-reünie aflevering te zien krijgen, is nog niet bekend. Laten we hopen dat het niet al te lang meer zal duren. Tot die tijd kunnen we gelukkig alle oude afleveringen op Netflix on a loop blijven kijken.

QUIZ: Ben jij Monica, Phoebe of Rachel van Friends?

Beeld: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen