De hele Instagram van Kylie Cosmetics is leeggehaald, behalve déze foto

Het lijkt erop dat er grote veranderingen komen binnen Kylie Jenner’s bedrijf Kylie Cosmetics. De hele Instragram-pagina is namelijk leeggehaald, op één foto na én alles is in de sale.

Lege Instagram Kylie Cosmetics

De enige foto die is blijven staan is een polaroid van Kylie Jenner, geheel gekleed in het roze, met de simpele caption ‘something is coming’. Als je vervolgens naar de website kyliecosmetics.com gaat, is het enige wat je te zien krijgt een melding met dezelfde woorden. Er komt dus iets nieuws aan, dat is duidelijk.

Screen Shot kyliecosmetics.com

Veranderingen Kylie Cosmetics

So, what’s happening? Fans speculeren online dat Kylie een volledige ‘rebranding’ doorvoert. Dat kan van alles betekenen: van een geheel nieuwe verpakking tot alleen maar nieuwe producten.

https://twitter.com/Khlomoney98/status/1389578938503081989

On the side, in de tussentijd zijn de Kylie Skin-producten in de sale te shoppen!

Kylie Skin Gezichtsreiniging 4 Piece Mini
SHOP
Kylie Skin Gezichtsreiniging Foaming Face Wash
SHOP

Kylie Cosmetics

As a reminder: Kylie werd met Kylie Cosmetics ‘s werelds jongste selfmade miljardair. Toch vertelde ze in 2019 aan Harper’s Bazaar Arabia dat ze het merk niet alleen was begonnen om geld te verdienen. ‘Ik doe het niet echt om geld te verdienen of zo ver in de toekomst te denken dat dit super succesvol gaat worden. I just knew my talents en was gepassioneerd over make-up en lippen en lippenstift’, legde ze uit in het interview. ‘Het is een echte liefde van mij zolang ik me kan herinneren. Ik wist niet eens dat je van je passie echt een bedrijf kunt maken, you know. Ik volgde gewoon mijn hart and went with how it felt. Nu voel ik me elke dag zo gezegend om wakker te worden, plezier te hebben met doen waar ik van hou en er een carrière van te maken. It’s amazing!’

Lees ook: dit zijn alle verschillende breakouts uitgelegd

Bron: Seventeen, Cosmopolitan US | Beeld: archief, Kylie Jenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen