Love Or Leave Rtl

Dit zijn de koppels van ‘Temptation Island: Love or Leave’

Nog maar één maandje wachten en dan is het zover! Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave… Dit zijn alle koppels!

Temptation Island: Love or Leave

De insteek van dit nieuwe seizoen zal – dankzij het succes van Temptation Island USA – anders worden dan je gewend bent. Wat niet veranderd is, is dat er vier koppels van elkaar worden gescheiden op een prachtig resort vol vrijgezellen mannen en vrouwen. Maar in plaats van nu de verleiding te weerstaan, mogen ze de verleiding juist aangaan. De koppels krijgen de vrijheid om te daten en een connectie aan te gaan met singles die op zoek zijn naar de liefde. Samen met de vrijgezellen gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen die ze hebben over hun eigen relatie.

In deze versie zullen we dan ook geen verleiders zien die erop uit zijn om een relatie te verpesten, maar juist singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.

Denise en Marco

Denise Delgado en Marco Sleeswijk zijn het eerste koppel voor het nieuwe seizoen. Tijdens het sporten werden de twee op slag verliefd. Sindsdien zijn ze al 3,5 jaar samen en wonen ze al een tijdje samen in Capelle aan den IJssel. Na een vakantie met zijn beste vriend, begon Marco een beetje te twijfelen aan zijn gevoelens. Sindsdien is Denise wat onzekerder over hun relatie en vertrouwt ze Marco niet helemaal meer. Door hun deelname hopen ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

De twee werken allebei in de muziekwereld en Denise werkt daarnaast ook als redacteur voor een contentcreatiebureau.

Marco Denise Liggend Beeld © Tom Cornelissen
Beeld © Tom Cornelissen

Gulcin en Soleris

De 28-jarige Gulcin wacht al jaren op een verlovingsring van de 32-jarige Soleris. Helaas zijn er in hun relatie vanuit beide kanten dingen gebeurd, waardoor ze elkaar niet meer helemaal vertrouwen. Dat is dan ook waarom ze meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Als ze hier samen uit komen, gaat Sorelis op één knie.

You don’t get another chance, life is no Nintendo game’, is het motto van Soleris. Nu zijn wij heel erg benieuwd of hij straks ook daadwerkelijk “nee” kan zeggen tegen alle knappe single dames in Italië…

Solero en Gulcin Beeld © Tom Cornelissen
Beeld © Tom Cornelissen

Karina en Gregory

De 29-jarige Gregory en zijn 24-jarige vriendin Karina la Cruz zijn al zeven jaar lang een stelletje. Sinds twee jaar wonen ze samen, maar terwijl Gregory al aan de volgende stap denkt, wil Karina graag weten of er niet iets beters tussen zit. Karina en Gregory willen er tijdens Temptation Island: Love or Leave achterkomen of het vertrouwen in elkaar er nog wel is.

Gregory en Karina Beeld © Tom Cornelissen
Beeld © Tom Cornelissen

Jaydi en Sonny

Deze twee lovers hebben wij al eens eerder op tv gezien, namelijk in het programma Wereldreis op Wielen. De 22-jarige Sonny en de 27-jarige Jaydi zijn al 3 jaar samen en wonen samen in Zandvoort. Beiden zien een grote toekomst voor zich, maar vragen zich wel allebei af of dit het nou écht is. Sonny vindt namelijk dat zijn vriendin zelfstandiger moet worden en andersom wil Jaydi graag dat haar vriend wat minder egoïstisch wordt. Door hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hopen ze erachter te komen of ze écht bij elkaar horen.

Wij zijn super benieuwd hoe Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo het ervan af gaan brengen dit seizoen, aangezien er eerder al roddels rondgingen dat het koppel het niet gered zou hebben

Sonny Jaydi Liggend Beeld © Tom Cornelissen
Beeld © Tom Cornelissen

Vanaf 26 november is het realityprogramma Temptation Island: Love or Leave exclusief bij Videoland te zien!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL Temptation Island, Tom Cornelissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen