Winx

De nieuwe live-action versie van Winx Club deelt major sneak peek

Netflix maakte in 2018 al bekend dat er een live-action versie van de populaire Nickelodeon serie Winx Club zou komen en nu is het moment BIJNA daar!

Fate: The Winx Saga

Het eerste seizoen van ‘Fate: The Winx Saga’ bestaat uit zes afleveringen van elk een uur en is gemaakt in samenwerking met de Italiaanse bedenker van Winx Club: Iginio Straffi.De nieuwe Netflix-serie gaat over een Bloom, een normaal meisje op aarde, tot ze op een dag ontdekt dat ze magische krachten heeft. Ze komt terecht op de magische kostschool Alfea, waar ze bevriend raakt met haar vier kamergenoten en leert omgaan met haar nieuwe krachten, terwijl ze ondertussen genoeg avonturen beleefd.

De remake zal veel gelijkenissen gaan hebben met de originele serie, maar is ook perfect voor nieuwe fans. En we kunnen de dagen al gaan aftellen, want Fate: The Winx Saga zal vanaf 22 januari op Netflix te zien zijn!

Quiz: welke Winx Club girl ben jij?

Sneak peek

Naast de trailer, waarin we al de eerste beelden konden zien, deelt Netflix nu ook een uitgebreide sneak peak mét cast interviews en behind-the-scenes beelden! Okay, nu kunnen we écht niet meer wachten tot 22 januari…

 Beeld: Instagram @elisha_applebaum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen