365dni (2)

De populaire film 365 dni krijgt grote kritiek

De nieuwe erotische Netflix film 365 dni (365 days) werd door velen goed ontvangen, maar schoot bij anderen volledig in het verkeerde keelgat.

Boos

Zo is zangeres Duffy boos op Netflix voor het uitzenden van de film. In een open brief aan Netflix-topman Reed Hastings vertelt ze dat ze het onverantwoordelijk vindt van Netflix dat de film op hun platform te zien is. Volgens haar zou de film veel leed veroorzaken bij mensen die zelf iets dergelijks hebben meegemaakt. ‘Jullie realiseren je niet hoeveel pijn 365 Days veroorzaakt bij mensen die de pijn en angsten die deze film verheerlijkt zelf hebben ervaren.’ Eerder dit jaar maakte Duffy bekend dat zij zelf was ontvoerd en dagenlang was vastgehouden.

365 Days verheerlijkt de brute realiteit van sekshandel, ontvoering en verkrachting. Dit zou niemands idee moeten zijn van entertainment, en het zou ook niet zo omschreven moeten worden of op deze manier worden gecommercialiseerd’, schrijft ze.

De hele brief lees je hier.

Zou Netflix na deze brief nog steeds doorgaan met het maken van een vervolg?

365 dni (365 Days)

De film is een Pools erotisch drama waarin we Laura volgen die op vakantie naar Sicilië gaat om haar relatie te redden. Hier wordt ze plots gekidnapt door maffiabaas Massimo die al jaren een obsessie voor haar heeft. Massimo geeft Laura vervolgens 365 dagen om verliefd op hem te worden…

Hier check je de trailer. De film staat momenteel nog steeds in de top 10 van best bekeken films en series in Nederland.

Hoe denk jij over deze kwestie? Vind jij bijvoorbeeld dat Netflix de film eraf moet halen? Laat je mening horen op onze Instagram.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: 365 dni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen