Selena Gomez

De teaser van nieuwe serie met Selena Gomez is here

Good news voor fans van Selena Gomez, want ze is te zien in een gloednieuwe serie! Dit is de eerste serie waar Selena weer in speelt na Wizards of Waverly Place. Feel old yet?

Only Murders in the Building

De serie heet Only Murders in the Building en gaat over drie mensen (waaronder Selena) die in hetzelfde flatgebouw in NYC wonen en geobsedeerd zijn met criminaliteit. Goed kennen ze elkaar niet, maar daar komt verandering in wanneer ze elkaar tegenkomen bij een misdrijf en verstrengeld raken in one big crime.

No worries, dit betekent niet dat Selena stopt met muziek maken, want het lijkt erop dat ze binnenkort met nieuwe muziek komt! En dat is probably met een heel grote artiest. Lees het hier!

Benieuwd naar de eerste beelden van de show? Check hieronder de teaser:

Releasedatum

In de trailer wordt ook gelijk de releasedate bekend gemaakt en dat is 31 augustus 2021. In totaal komen er 10 afleveringen. The sad news is dat de serie een Hulu Orginial is, waardoor het ook alleen op Hulu verschijnt en deze streamingdienst is in Nederland niet beschikbaar. But hey, met Selena Gomez in de hoofdrol wordt deze serie vast een banger en hopefully komt ‘ie dan ook naar Nederland toe!

Wist je dat Selena binnenkort ook in een nieuwe spannende thriller gaat spelen? Deze wordt geproduceerd door Drake en everything you need to know lees je hier!

Beeld: Getty Images, Emma McIntyre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen