iCarly

De trailer van de iCarly-revival is here!

Het populaire iCarly komt terug! Dat wist je waarschijnlijk al, maar nu is er finally de eerste trailer van de reboot gedropt waarin we een deel van the original cast zien. Ben jij ook zo excited?!

iCarly-reboot trailer

We kregen al eerder beelden op de set van de iCarly-revival, maar nu is hier de officiële eerste trailer! In de trailer zien we Miranda Cosgrove, Jerry Trainor en Nathan Kress. Nathan, aka Freddie, staat met een camera in zijn handen en telt af, maar twijfelt dan over hoe hij dat ook alweer deed. Ondertussen is Jerry, aka Carly’s broer Spencer, zenuwachtig en helemaal in de stress. Miranda, aka Carly, roept: ‘HEY! Listen up! We hebben dit eerder gedaan en gaan het nog eens doen! En als iemand twijfels heeft… leave it all to me.’ En dan klinkt de theme song, geklap én gejuich!

De cast

Duidelijk is dat we Carly, Freddie en Spencer terugzien in de iCarly-revival. Ook komen er een aantal nieuwe gezichten, want Carly woont samen met een nieuwe BFF en Freddie heeft een stiefdochter die fan is van social media. Betekent dit dan ook dat Freddie een serious relationship heeft of zelfs al is getrouwd? Verder ziet het er niet naar uit dat Sam Puckett (Jennette McCurdy) terugkomt en van Gibby (Noah Munck) is nog niets vernomen.

Check deze serietip: naar het jaar 2074 met Tribes of Europa op Netflix

Release

Al eerder werd bekend dat de opnames in maart 2021 zouden beginnen en dat we de show misschien eind 2021 online zouden kunnen verwachten. Helaas is er nog niet een officiële releasedatum bekend, maar het ziet er allemaal hoopvol uit! Toch is er ook nog een grote ‘maar’, want de revival van iCarly komt op het nieuwe streamingplatform Paramount+. Helaas hebben we dit platform (nog) niet in Nederland. We hebben hig hopes dat als Paramount+ het goed doet in Amerika, het vast ook in ons kikkerlandje gelanceerd zal worden!

Bron: TV Web, RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages, Paul Morigi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen