Still uit Snowpiercer

De trailer voor het tweede seizoen van Snowpiercer is er!

Vond jij het eerste seizoen van de Netflix-serie Snowpiercer ook zo leuk? Dan hebben wij goed nieuws voor je: de trailer voor het tweede seizoen is er!

Snowpiercer

Ken je Snowpiercer niet? Hier een korte recap: de serie gaat over een trein die oneindig rondjes om de wereld rijdt. De wereld is namelijk veranderd in een ijswoestijn, waar niemand kan overleven. De enige overlevenden zitten in de trein, die maar liefst duizend wagons lang is. Er ontstaat een klassensysteem waar de ‘armen’ en de ‘rijken’ tegenover elkaar komen te staan.

Check ook: De Netflix-serie Bridgerton krijgt waarschijnlijk een hele hoop seizoenen!

Seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie zal, net als seizoen één, uit tien afleveringen bestaan en gaat verder met de cliffhanger van seizoen 1. Er is een tweede trein in het spel, en het lijkt erop dat hier een springlevende Mr. Wilford in zit, de bedenker van Snowpiercer. Ook wordt Melanie herenigd met haar long-lost dochter.

De komst van een tweede trein zal veel drama met zich meebrengen en zorgen voor een nieuwe verhouding tussen de mensen in Snowpiercer. Mr. Wilford wordt gespeeld door Sean Bean, de acteur van Ned Stark uit Game of Thrones.

Releasedatum

Het tweede seizoen van Snowpiercer is vanaf 26 januari op Netflix te zien. Helaas kun je niet gaan bingewatchen, want er komt elke week één aflevering van de serie online. Wij zijn in ieder geval al excited!

Check hier meer films en series die in januari op Netflix komen!

Bron: Netflix Nederland| Beeld: ANP – ANP – Justina Mintz/TNT/Netflix/Kobal/Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen