Demi Lovato

Demi Lovato heeft geen geheimen in trailer nieuwe docu

De trailer voor Demi Lovato’s docuserie Demi Lovato: Dancing With The Devil is finally here! And boy, Demi houdt niks achter. Bekijk de heftige trailer hieronder.

Demi Lovato: Dancing With The Devil

Zo gaat de serie heten, liet Demi weten via Instagram. De afgelopen drie jaar werd Demi gevolgd voor deze nieuwe vierdelige docu, waarbij kijkers de periode voor haar overdosis zien het haar groei daarna. ‘Het is twee jaar geleden sinds de donkerste dag van mijn leven en nu ben ik klaar om mijn verhaal met de wereld te delen‘, vertelt ze erover.

Demi veranderde laatst haar hairstyle. Benieuwd? Check haar nieuwe coupe hier!

Alles wordt verteld

In de trailer komt naar voren dat dit keer alles, maar dan ook alles, wordt verteld. Zo horen we Demi over haar overdosis en vertelt ze hoe ze drie beroertes en een hartaanval heeft gehad. Ze kan hierdoor zelfs niet meer autorijden vanwege blinde vlekken.

Naast Demi, zien we ook sterren als Elton John en Christina Aguilera voorbij komen, Demi’s ouders, haar zus, Madison De La Garza, en andere close friends. Waar Elton en Christina praten over hoe Demi om is gegaan met het opgroeien in de spotlights, praten anderen, inclusief diegene die bij haar waren tijdens haar overdosis, over de dag die tot nu toe stil is gehouden.

Trailer

Je ziet voor het eerst vanuit mijn oogpunt mijn worsteling en mijn helingsproces. Ik ben dankbaar dat ik deze reis kon maken, mijn verleden onder ogen kon komen en het eindelijk met de wereld kan delen.’

We moeten nog even wachten, maar de eerste twee afleveringen van Demi Lovato: Dancing With The Devil zijn vanaf 23 maart gratis te zien op YouTube!

Check ook: Billie Eilish dropt trailer van nieuwe Apple documentaire

Andere docu

In 2017 kwam Demi ook al met een docu op YouTube uit met de titel ‘Demi Lovato: Simply Complicated’. Die kun je hieronder bekijken.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen