Demi Lovato

Demi Lovato verbreekt verloving

Na een whirlwind romance hebben Demi Lovato en haar ex-verloofde Max Ehrich besloten om twee maanden na hun verloving uit elkaar te gaan.

Een bron vertelde aan nieuwssite People dat het een ‘zware beslissing was, maar Demi en Max hebben besloten om beiden een andere weg te gaan om zich op hun carrière te kunnen focussen. They have respect and love for one another en koesteren de tijd die ze samen hebben gehad.’

Verloofd

Demi en Max vierden laatst nog hun halfjaar samenzijn en verloofden zich afgelopen juli.
Bij de Instagram-post over haar verloving schreef ze: ‘Ik wist vanaf het moment dat ik je leerde kennen al dat ik van je hield. Het is iets wat ik niet uit kan leggen aan iedereen die dit nog nooit heeft ervaren, but luckily you did too… Ik heb me in mijn leven nog nooit zo onvoorwaardelijk geliefd gevoeld bij iemand (anders dan mijn ouders) flaws and all. Je hebt me nooit gedwongen om iemand anders te zijn dan mezelf. En jij zorgde ervoor dat ik de beste versie van mezelf wilde zijn. I’m honored to accept your hand in marriage.

Break-up

Max en Demi hebben zelf nog niet over hun break-up gesproken en het is nog onduidelijk wanneer ze precies een punt achter hun relatie hebben gezet. Op haar Instagram heeft ze in augustus voor het laatst een foto geplaatst met Max.

De rumors over de break-up kwamen nadat er op Twitter screenshots in de ronde gingen samen met de hashtag #MaxEhrichisOverParty. Op veel van de screenshots was te zien dat Max het over daten had met andere celebrities waaronder Miley Cyrus en Selena Gomez. Demi gaf hier een reactie op en schreef: ‘It’s really sad when people FAKE images to put women against each other. Als vrouwen onderling een conflict hebben is dat tussen hun en NOT YOU.’

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen