Kerstfilms

Deze 8 kerstfilms kun je nu zien op Videoland

Het is alweer oktober en dat betekent dat het niet alleen weer acceptabel is om de kersthits op te zetten en mee te zingen, maar ook om je kerstpyjama aan te trekken en de leukste kerstfilms aan te zetten.

How The Grinch Stole Christmas

De Grinch, een oud wezen die een hekel heeft aan kerst en vooral aan gezelligheid, doet zich op Kerstavond voor als de kerstman en gaat naar het dorpje van de Who’s om daar alle cadeautjes te stelen… De kleine Cindy Lou Who kan het maar niet begrijpen waarom iemand dit zou doen en zoekt daarom contact met hem.

A Gift Wrapped Christmas

Gwen is personal shopper (dreamjob alert) en haar nieuwste klant is Charlie. Charlie is een alleenstaande vader die zijn werk veel belangrijker vindt dan zijn zoontje, Owen. Gwen kan er niet tegen dat Owen zo weinig aandacht krijgt rond de kerstperiode en besluit hem wat extra aandacht te geven. Terwijl Gwen er alles voor over heeft om Owen in een kerst mood te krijgen, wordt ze langzaam een beetje verliefd op zijn vader Charlie.

A Gift Wrapped Christmas | Saturday at 8/7c

Have a fashion-forward holiday with #AGiftWrappedChristmas premiering Saturday at 8/7c!

Geplaatst door Lifetime op Woensdag 25 november 2015

Christmas Made To Order

Architect Steven heeft zijn hele familie uitgenodigd voor de feestdagen, maar hij heeft eigenlijk geen idee hoe hij dat allemaal moet regelen en daarom hij huurt een holiday expert in. Gretchen zorgt voor de ultieme kerstsfeer bij hem thuis en terwijl ze daar mee bezig is wordt ze verliefd op Steven. Gelukkig is het gevoel wederzijds, maar als Gretchen een belangrijke kans krijgt moet ze en keuze maken tussen liefde of werk…

Random Acts of Christmas

De single mom Sydney is tv-journalist en probeert de identiteit van een secret santa te onthullen. Ze bundelt al haar krachten samen met haar charmante collega Collin. Terwijl Sydney bezig is met haar onderzoek wordt ze verliefd op Collin. Een echte Christmas romance dus!

Filmtip: Holidate, de nieuwe kerstfilm met Emma Roberts

Christmas In Royal Fashion

Kristin werkt als assistente bij een groot PR-bedrijf dat een kerstshow in elkaar moeten zetten voor een modebedrijf. De koninklijke familie sponsort het event en de handsome prins Patrick komt daarom een kijkje nemen waar hij als een blok valt voor Kristin…

A Wedding For Christmas

Haley is een succesvolle weddingplanner in LA. Wanneer haar zus gaat trouwen wil ze niets liever dan dat Haley de bruiloft regelt. Haar zus wil graag trouwen tijdens de feestdagen en daarom gaat Haley terug naar haar oude dorp. Hier komt ze haar ex vriendje tegen en ze vallen weer madly in love wat zorgt voor een moeilijk keuze: weer terug naar de grote stad of thuis bij haar lover blijven.

Deze filmreeks is nu te zien op Videoland!

Office Christmas Party

Deze film met Jennifer Aniston mag je absoluut niet missen dit jaar. Clay is de zus van de CEO Carol en staat op het punt om zijn baan te verliezen, maar laat dit niet zomaar gebeuren… Hij geeft een groot kerstfeest met de hoop om zo een grote klant binnen te halen. Dit loopt alleen niet helemaal volgens plan en de bescheiden kerstborrel veranderd in een uit de hand gelopen kerstfeest op kantoor inclusief rendieren die uit de wc drinken…

Christmas Wonderland

Heidi ging naar New York om haar dromen achterna te gaan en kunstenares te worden, maar ze eindigt als curator in een galerie… Ze wordt gevraagd om op haar nichtje en neefje te passen en reist daarom terug naar haar home town. Haar oude jeugdliefde vraagt haar om hulp met het organiseren van het kerstbal. Terwijl Heidi de locatie voor het bal aan het versieren is, krijgt ze ineens haar passie voor schilderen terug. Maar wil ze nu nog wel terug naar NYC?

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images, fotograaf: Archive Photos 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen