After We Collided

Deze acteur verlaat de After-films en de geruchten verspreiden zich over het internet

Er zijn veel geruchten rondom de derde film van de After-reeks. Er zouden namelijk een hoop veranderingen zijn gemaakt achter de schermen. Zo gaat er rond dat Anna Todd, de schrijfster van de boekenreeks, ontslagen zou zijn en dat de gehele cast – op Tessa en Hardin na – opnieuw gecast zou zijn. Eén van de acteurs heeft zelfs al afstand gedaan van zijn rol… Yikes.

Nieuwe cast

Volgens roddels zou dus de hele cast (los van Tessa en Hardin) vervangen zijn met nieuwe acteurs en actrices. De opnames van After 3 (After We Fell) worden momenteel opgenomen in Bulgarije.

Shane Paul McGhie, die Landon in de films speelt, heeft gisteren al aangekondigd de After-films te verlaten. Op zijn Instagram schreef hij onder andere: ‘Ik moet met een heavy heart aankondigen dat ik niet ga filmen in Bulgarije. We konden niet tot een overeenkomst komen en daarom moest ik dit zware besluit nemen.’

Niet alleen fans, maar ook Anna Todd schijnt er erg verdrietig over zijn vertrek te zijn en reageerde een hoop emotionele woorden en emoji’s onder Shane’s post. 

Check ook: CG! sprak met de cast van After We Collided: ‘Ik vraag mijn vrienden om niet te kijken’

Img 2378

Volgens rumours zou Chance Perdomo uit The Chilling Aventures of Sabrina de rol gaat overnemen, maar er is nog niks bevestigd.

Anna Todd

Ook zijn er verschillende geruchten rondom de schrijfster van de boekenreeks, Anna Todd. Zo volgt ze het officiële account van After niet meer en heeft ze ook de Instagram post verwijderd waarin ze aankondigde dat de twee laatste boeken verfilmd zouden worden. Eerder vertelde Anna al aan Teenmag dat het achter de schermen niet altijd even soepel liep en dat ze vaak niet blij was met hoe de scènes herschreven werden.

Anna is dan ook niet aanwezig tijdens het filmen van de derde film in Bulgarije, waardoor de geruchten dat ze ontslagen zou zijn, alleen maar erger worden.

Geloof jij de roddels?

LEES OOK:

Bron: Teenmag | Beeld: After We Collided

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Hі, I Ԁo believe this is a gгeat website. I stᥙmbledupⲟn it ;) I am going to reᴠisit once again since I bookmarқed it. Мoney and freedоm is the best way to change, may you Ьe rіch and continue to helρ other people.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen