Animal Crossing Nintendo

Deze Animal Crossing make-up collectie is de droom van elke game- en beautylover

You heard that right! ColourPop is here to save 2021 met een make-up collectie geheel geïnspireerd op de Nintendo game Animal Crossing en de producten zien er té cute uit.

ColourPop x Animal Crossing: New Horizons

Het beroemde make-up merk heeft samen met Nintendo een gehele Animal Crossing make-up collab gelanceerd, met onder andere blushes, highlighters, oogschaduws en glitters. Elk oogschaduw palette heeft een eigen kleur die geïnspireerd is op de meest geliefde Animal Crossing karakters, met tinten als groen, roze, paars en bruin. De producten zijn verkrijgbaar in een crème en sparkle variant.

ColourPop x Animal Crossing: New Horizons wordt ook geleverd met drie Lip Tint Duo’s en twee tinten blush (een perzikkleurige en een rooskleurige).

Vanaf 28 januari kun je de gehele collectie shoppen op ColourPop.com en ook al is ColourPop op dit moment niet verkrijgbaar in Nederland (fingers crossed for the future) is er tóch een manier om aan de kleurrijke producten uit deze collectie te komen.

Check ook: Hoe voorkom je creasing concealer?

 

Hoe koop je ColourPop producten vanuit Nederland?

Okay, to be honest is het een heel gedoe, maar als je er echt wat voor over hebt is dit de manier op jouw ColourPop producten in huis te halen.

Bestellen doe je gewoon via de ColourPop website, maar helaas verzendt ColourPop niet direct naar Nederland. Daar is een trucje voor, maar het is eerst belangrijk om wat dingen te weten.

Als je iets wil bestellen bij ColourPop, betaal je sowieso al €9,99 aan verzendkosten en over alles met een waarde van meer dan $22,00 betaal je invoerrechten. Dit betekent dus dat je eigenlijk maar $12,00 aan ColourPop producten kunt kopen, wil je die invoerrechten ontwijken. Gelukkig zijn ColourPop producten redelijk cheap, dus dit zou moeten lukken. Check verder dit artikel om te zien hoe je ColourPop producten naar Nederland kunt verzenden. 

Check ook: Haal alles uit Animal Crossing met deze handige tips & tricks

 

Bron: Seventeen | Beeld: Nintendo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen