baby - Getty

Deze artiest is bevallen van haar eerste kindje!

Baby news! Ellie Goulding is bevallen van haar eerste kindje. Dat laat haar man Caspar Jopling weten via Instagram. Volgens hem gaat het goed met Ellie en hun pasgeboren kind.

Ellie Goulding is bevallen

‘Mum and baby both healthy and happy :). Extremely grateful’, schrijft Ellie’s man Caspar in een Insta Story. Eind februari werd bekend dat Ellie zwanger was van haar eerste kindje. Ze was toen al een poos zwanger, maar bracht op dat moment pas naar buiten dat ze in verwachting was. Dat deed ze via een shoot met de Britse Vogue, waar ze toen al dertig weken zwanger was.

In een interview en fotoshoot met Paper Magazine vertelt Ellie Goulding dat ze dankzij de lockdown haar zwangerschap geheim kon houden, waardoor ze de roddelbladen kont ontwijken. ‘Ik wist zeker dat zoiets opgepakt zou worden, vooral in de UK.’ Ellie en Casper geven aan hun privacy op prijs te stellen, zo is ook de naam van de baby nog niet bekendgemaakt.

Instagram: @casparjopling
Instagram @casparjopling

Nieuwe muziek

Haar zwangerschap heeft Ellie goed weten te verbergen, want ze heeft zelfs nog de afgelopen negen maanden nieuwe tracks opgenomen en een nummer uitgebracht. Met New Love bracht ze in januari Silk City uit en later dit jaar kunnen we nog meer van haar nieuwe muziek verwachten. Haar nieuwe album wordt – in tegenstelling tot Brightest Blue – een minder emotioneel album, maar veel meer dance pop. ‘Ik vind het leuk om te experimenteren, and it’s been really, really fun‘, vertelt ze aan Paper magazine.

Luister de nieuwste song van Ellie Goulding hieronder!

Lees ook: dit is alles wat we weten over het nieuwe album van Billie Eilish

Beeld: GettyimagesInstagram @casparjopling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen