Ontwerp Zonder Titel (16)

Deze artiesten komen met een nieuw album

Een heleboel van onze favoriete artiesten komen met nieuwe muziek! Er komen genoeg nieuwe albums aan en wij laten je weten van welke artiest je binnenkort een nieuw album kunt verwachten.

Miley Cyrus – Plastic Hearts

Miley Cyrus is zo’n twee jaar geleden aan het album begonnen, maar net op het moment dat ze dacht dat het album klaar was, raakte ze veel van de muziek waar ze aan werkte kwijt toen haar huis in 2018 afbrandde. ‘Alles was gewist, inclusief de relevantie van de muziek’, schrijft Miley onder haar Instagram-post.

Check ook: Miley Cyrus legt uit waarom het zo’n struggle was om Liam Hemsworth en hun relatie los te laten

Gelukkig kon Miley een deel van haar muziek na de brand nog terugkrijgen via medewerkers. Ook kijkt ze een stuk positiever terug op alles wat er in 2018 is gebeurd. ‘Ik vat het nu op dat de natuur mij een gunst verleende en voor mij vernietigde dat ik zelf niet los kon laten. Ik raakte mijn huis kwijt, maar in de as vond ik mijzelf.’

Haar nieuwe album heeft de titel ‘Plastic Hearts’ en komt op 27 november uit. Plastic Hearts bestaat uit zowel covers als originele nummers.

Lees hier wanneer het nieuwe album van Ariana Grande verschijnt! 

Shawn Mendes – Wonder

Hottie Shawn Mendes komt ook met een nieuw album. Laatst bracht hij zijn brand new single Wonder uit, die goed in de smaak viel bij zijn fans. 4 december brengt hij zijn album ‘Wonder’ uit en rumour has it dat alle liedjes over zijn lover Camila Cabello gaan.

Check ook: Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe docu van Shawn Mendes

Drake – Certified Lover Boy 

Drake was afgelopen weekend jarig en gaf zijn fans een speciaal cadeau! Hij brengt namelijk een nieuw album uit in januari 2021. Hij deelde een teaser van zijn nieuwe plaat afgelopen weekend met het nieuws dat hij met een zesde studioalbum komt: Certified Lover Boy.

Ariana Grande – Positions

Ari kondigde eerder deze maand aan dat ze deze maand nog met een nieuw album komt! Op haar website plaatste Ariana een klok die aftelt naar de releasedatum van haar album. De single verscheen vorige week vrijdag al en haar album vrijdag 30 oktober!

Adele

Verschillende Amerikaanse media melden dat Adele na vijf jaar eindelijk weer uitkomt met een nieuw album. Volgens de geruchten zou de zangeres met een nieuwe single én met een nieuw album komen. De verwachting is dat de nieuwe muziek halverwege óf eind november uitkomt. Wat natuurlijk precies op tijd is om van Adele’s heavenly vocals te genieten tijdens de feestdagen.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen