Riverdale

Deze CAOS-actrice gaat de cast van Riverdale joinen

Het ziet ernaar uit dat de ‘weird sister’ Greendale gaat verlaten, maar heel ver zal ze niet komen…

Van Greendale naar Riverdale

Chilling Adventures of Sabrina én Riverdale-producer Robert Aguirre- Sacasa heeft onthuld dat Adeline Rudolph, die de rol van Agatha speelde, haar grote entree zal maken tijdens de time jump in Riverdale. Dit grote nieuws kwam tijdens de verjaardag van de actrice.

Robert postte een foto van de actrice op zijn Instagram waarin hij haar een fijne verjaardag wenst en haar nieuwe rol als Minerva Marble aankondigde.

Volgens de Hashtag Show is Minerva een knappe kunst deskundige met een goed oog voor details. Ondanks dat ze goed is in het werk wat ze doet, is Minerva niet bang om haar charmes in de strijd te gooien voor een beetje extra zakgeld. En het ziet ernaar uit dat ze wat geheimen met zich meebrengt naar Riverdale

Undercover

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Agatha undercover is in Riverdale en wij eindelijk die Chilling Adventures of Sabrina/Riverdale crossover krijgen! Of is Minerva gewoon een nieuw karakter die Adeline zal gaan spelen? We zullen het simpelweg nog even moeten afwachten.

Een ding is zeker, het ‘weird sister’ trio doet het heel goed en fans hebben veel om naar uit te kijken. Tati Gabrielle, die de rol van Prudence speelde, heeft al een rol te pakken in het derde seizoen van You. Abigail Cowen hebben we natuurlijk al gespot als Bloom in de nieuwe serie Fate: The Winx Saga. Lees hier alles dat we weten over seizoen twee.

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @thecwriverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen