Disney (1)

Deze celeb heeft nu pas voor het eerst een Disneyfilm gezien

Als je er zelf niet al een bent, ken je vast wel een grote Disney-fan. Jesy Nelson van Little Mix is zeker geen fan en keek pas laatst haar very first Disneyfilm! Say what?! Fans kunnen het bijna niet geloven.

Jesy Nelson

Little Mix’s Jesy Nelson heeft haar fans versteld doen staan toen ze liet weten dat ze nu pas voor het eerst een Disneyfilm heeft gezien. Op haar Instagram Stories postte ze dat ze voor het eerst The Lion King (de geanimeerde versie) aan het kijken was. ‘Aw, is that Simba?‘, zegt ze in een filmpje terwijl ze de openingsscène filmt, met erbij ‘Guys i’m watching my first Disney film 🤗’

Check ook: Little Mix over fame, love & vriendschap: “je ligt altijd onder een vergrootglas”

Fans

Fans konden het bijna niet geloven en Twitter ging dan ook los om Jesy en haar eerste Disneyfilm. Fans vroegen zich af wat de zangeres in haar jeugd heeft gekeken, want wie keek er nu niet naar de classic Disney movies?

Heb jij CG!’s nieuwe fashion issue al met Little Mix op de cover?

jesy nelson
jesy nelson

Nieuwe album

Het lijkt er niet op dat Jesy tijd gaat hebben om alle Disneyfilms te kijken, aangezien Little Mix vorige week heeft aangekondigd dat er een nieuw album aankomt, genaamd ‘Confetti’, samen met een grote tour in 2021!

De band schreef: Who’s ready for the CONFETTI TOUR 2021? The thought of getting back on stage and seeing your faces means the world to us, we cannot wait!

LEES OOK:

Bron: Capitalfm | Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen