Disney+

Deze drie hernieuwde klassiekers van Disney kun je meteen streamen op Disney+

We kunnen geen genoeg krijgen van Disneyfilms en al helemaal niet van en de remakes van onze fave Disney movies. Vanwege het coronavirus kunnen veel bioscoop premières niet doorgaan en daarom heeft Disney een alternatief bedacht: de nieuwe films meteen plaatsen op Disney+

Disney

Mulan was de eerste Disneyfilm die we niet in de bioscoop konden zien (lees hier vanaf waneer Mulan gratis op Disney+ te zien is) en Volgens Deadline komen de nieuwe films Cruella de Vil, Pinocchio en Peter Pan & Wendy ook meteen op de streamingdienst. Het is nog niet bekend wanneer de films op Disney+ verschijnen en of we – net als bij Mulan – moeten bijbetalen.

Check hier 16 live-action Disneyfilms waar we niet op kunnen wachten

Cruella De Vil

Emma Stone gaat onze minst favo fashionista ever spelen. De jongere versie dan wel, maar dat maakt ons niet minder nieuwsgierig. Ze krijgt een Maleficent treatment, wat inhoudt dat we erachter komen wat Cruella zo Cruel-la heeft gemaakt.

Dit is waarom we minder Disneyfilms in de bioscoop gaan zien

Pinocchio

Ook onze favoriete marionet die ervan droomt om een echt jongetje te zijn, krijgt zijn eigen live-action remake. Paul King, die de geweldige Paddington-films heeft gemaakt, heeft ook geholpen deze film te regisseren. Tom Hanks zou volgens roddels benaderd zijn voor de rol van Geppetto. Spannend!

Singer-songwriter Griff over de nieuwe hartverwarmende kerstcampagne van Disney: ‘Ik denk dat iedereen dit ooit wel heeft meegemaakt’

Peter Pan & Wendy

David Lowery, de regisseur van Pete’s Dragon zal de reboot van Peter Pan maken. Als je je kunt herinneren hoe amazing de draak in deze film is, dan moet de krokodil in Peter Pan wel angstaanjagend worden! Laatst werd al bekend dat Yara Shahidi de rol van Tinkerbell op zich neemt en Jude Law waarschijnlijk die van Captain Hook! Ook gaan er geruchten rond dat Alexander Molony en Ever Anderson in de film gaan spelen!

 

 

Bron: AD | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen