zwanger

Deze ‘Ex On The Beach’-deelnemer is zwanger!

Here we are again met babynieuws! Dit keer niet van een model, zangeres of actrice, maar van Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer Alisa Megastar!

Alisa Megastar

Met veel plezier hebben wij gekeken naar Alisa Megastar in Ex On The Beach: Double Dutch. Terwijl niet iedereen haar kon waarderen, wist ze ons erg goed te vermaken met haar bijzondere uitspraken. Ze houdt zich al een tijdje uit de spotlights, want na haar tweede deelname zijn queen Alisa en haar kroon niet meer op tv gezien. Wél zit ze vanavond in een aflevering van Steenrijk Straatarm. Daarbij is ze erg actief op Instagram, waar ze plaatjes deelt van zichzelf, haar hondje en met haar lover. En ondertussen is er dus nieuws, want Alisa wordt mama!

Ex On The Beach

Het juicy MTV-programma Ex On The Beach is een hit. Niet alleen vanwege het spel, de drama en de lovestories, maar ook vanwege de spraakmakende figuren die erin zitten. Eén daarvan is Alisa. Met haar woorden, niet bang voor een fight en zichzelf omdopend tot ‘queen’ (inclusief kroon!), is Alisa een kijkcijferhit geweest. Ze heeft zelfs twee keer meegedaan aan het programma!

 

Zei jij ‘hell yeah’? Check dan ook: MTV zoekt sexy singles voor een nieuw seizoen van Ex On The Beach!

Mommy to be

Nu is Alisa ondertussen alweer 32 weken in verwachting van haar vriend Mehr Shad. Bij een Instagram-post schrijft ze: ‘Daar ben ik dan *hearteyes*. Jullie vragen steeds welke naam we hebben gekozen voor de baby, maar dat willen we nog niet zeggen. Het enige wat ik erover kwijt wil, is dat het heel speciaal is.’ Ook laat ze weten dat ze een meisje krijgt!

Check ook: Er is weer een celeb zwanger!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen