Disney Star

Deze films en series zijn vanaf vandaag te zien op het nieuwe platform van Disney+

Heb jij Disney+ al uitgespeeld? We’ve got good news for you! De streamingdienst heeft vanaf vandaag een nieuwe categorie met nóg meer films en series: Star. Ben jij benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Star Originals

Naast al bestaande series en films heeft Star ook een aantal Star Originals. Deze films en series zijn dus echt speciaal voor en door Star gemaakt. Zo is er een Love, Simon spin-off: Love, Victor, maar ook staan er vele misdaad thrillers en FX films op. Kardashian/Jenner fan? Ook voor jou zijn er een aantal leuke dingen toegevoegd.

Meer weten over Star? Klik hier!

Klassiekers

Naast de Star Originals staan er ook een hoop nieuwe films en series en oude klassiekers online. Denk aan: Grey’s Anatomy, Buffy The Vampire Slayer, Family Guy, American Horror Story en black-ish. Ook staan er veel Award winnende films op de streamingdienst zoals The Maze Runner, Die Hard en Pretty Woman.

De trailer van déze Disney live-action film is er!

Star is nu aan Disney+ toegevoegd en de abonnementskosten zijn hierdoor met twee euro omhoog gegaan. In ruil daarvoor krijg je wekelijks nieuwe films en series op Disney+. Voor welke film of serie ben jij het meest excited?

Bron: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen