Ashley Tisdale baby

Deze High School Musical-ster is bevallen van een baby girl!

Je zult haar misschien beter kennen als Sharpay uit High School Musical en Maddie uit The Suit Life of Zack & Cody. That’s right, Ashley Tisdale heeft haar eerste kindje gekregen en het is een meisje!

Ashley Tisdale is bevallen

Ashley laat via Instragam weten dat de bevalling van haar dochtertje helemaal goed verlopen is. Ze deelde een prachtige zwart-witfoto van haar baby girl’s kleine vingers die haar hand vasthouden. So cute!

In de Instapost deelt de zangeres en actrice ook de hemelse naam van haar dochter: ‘Jupiter Iris French arrived earth side 3.23.21′. Heb jij die naam al eens eerder gehoord?

Doe de quiz: wat voor soort naam krijgt jouw toekomstige kind?

Trotse ouders van baby girl Jupiter

Ashley schreef al eerder in een blogpost voor Frenshe over het wachten met het krijgen van kinderen met haar man Christopher French. ‘Na zes jaar huwelijk hebben we een sterke basis gelegd en de timing voelde nu gewoon goed. Ik liet het over aan God en het universum en voelde me er eerlijk gezegd niet gestrest over. Toen gebeurde het heel snel‘, schreef ze.

Ashley deelde ook met haar volgers dat ze heel excited was om mommy te worden. ‘Ik ben excited over dit nieuwe avontuur en ik ben optimistisch bij elke stap‘, zei ze. ‘Chris en ik zijn zo excited en omarmen en vieren dit onvergetelijke moment volledig.

Reacties

Celebvrienden als Emma Roberts (die laatst ook een baby kreeg) en Hilary Duff feliciteerde Ashley al onder haar Instagram-post. ‘Angel!!!’, schreef Emma.

Congrats to Ashley en Christopher met de komst van baby Jupiter!

Lees ook: Deze Temptation-verleider heeft een baby gekregen!

Bron: Seventeen | Beeld: @ashleytisdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen