high school musical

Deze High School Musical-ster zou de rol nu hebben afgewezen

Er is nogal wat ophef rondom de rol van Ryan in de High School Musical – filmreeks. Hoewel er nooit in de films openlijk bekend werd gemaakt dat het personage homo was, werd dit wel gesuggereerd.

Rol afwijzen

Om deze reden zou acteur Lucas Grabeel de rol hebben afgewezen als het hem nu werd aangeboden. Lucas vertelde aan TMZ dat hij achteraf toch een beetje spijt van de rol heeft. Dit omdat hij heteroseksueel is, in tegenstelling tot Ryan. Doordat hij de rol aannam, nam hij de kans weg van een open homoseksuele acteur om Ryan te spelen. Lucas vertelde dat hij hoopt dat er tegenwoordig sneller een homoseksuele acteur wordt gecast voor dit soort rollen.

Waren deze grote fouten in HSM jou al opgevallen?

Ryan

Kenny Ortega, de maker van de High School Musical-filmreeks liet laatst weten dat ze ervoor kozen om Ryan niet uit de kast te laten komen tijdens de middelbare schoolperiode, omdat Disney daar op dat moment nog niet klaar voor was. Inmiddels is er natuurlijk een hoop veranderd bij Disney en zouden er andere keuzes worden gemaakt als de film nu zou worden uitgebracht.

Op deze datum komt High School Musical naar Nederland!

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: High School Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen