Peterpan

Deze knappe acteur gaat waarschijnlijk Kapitein Haak spelen in de real-life versie van Peter Pan

Volgens The Wrap is acteur Jude Law in overleg met Disney voor de rol van Captain Hook in de liveactionversie van de classic Peter Pan .

Peter Pan

Disney is on-fire met het uitbrengen van live-action versies van bekende klassiekers. Zo verschenen eerder al films als Beauty & The Beast, The Lion King en Mulan en is het nu ook de beurt aan Peter Pan!

In 1953 bracht Disney de animatiefilm uit, die gebaseerd is op het boek van J. M. Barrie over het jongetje dat niet volwassen wilde worden. Later werd het verhaal nog een paar keer verfilmd, bijvoorbeeld door Steven Spielberg die in 1991 Hook uitbracht met Robin Williams in de hoofdrol. Later speelde in Pan (in 2015) Hugh Jackman kapitein Haak, de aartsvijand van Peter Pan.

Cast

Inmiddels is Disney dus van plan om zelf weer een nieuwe versie uit te brengen. Eerder werd al bekend dat Ever Anderson Wendy gaat spelen in de nieuwe film, die Peter Pan & Wendy gaat heten. Jude Law (die je kunt kennen van films als The Holiday en Sherlock Holmes) is dus nu in overleg met Disney om de gemene Kapitein Haak te spelen!

Helaas is er nog niks bekend over wanneer de film precies uitkomt. We’ll just have to wait and see!

Kende jij deze 32x Disney facts al?

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: Peter Pan, Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen