Love Is Blind

Deze Love Is Blind-deelnemer wordt vader

Het voelt al eeuwen geleden dat we Love is Blind hebben gebinged en er is sinds die tijd een hoop gebeurd tussen de (ex-)koppels. Van break-ups tot anniversaries en baby’s. Yep, that’s right: een van de deelnemers wordt vader!

Love is Blind baby

Mark Cuevas (26) werd in de Netflix-show gekoppeld aan Jessica Batten (36), maar dit bleek geen succes. Ondanks dat Jessica het hart van Mark brak in Love Is Blind, bleef hij toch in de liefde geloven en werd hij gespot met LC, die ook meedeed aan de show. Blijkbaar was LC niet de enige met wie Mark aan het daten was… Ook deze romance was van korte duur, maar inmiddels is Mark helemaal hersteld van zijn gebroken hart. Hij wordt namelijk vader!

De baby momma is de 25-jarige Aubrey Rainey, met wie hij sinds afgelopen zomer aan het daten is. ‘We hebben elkaar ontmoet in een restaurant in Atlanta, hielden contact en begonnen elkaar regelmatig te bezoeken‘, vertelde het stel aan People. ‘We zijn op 4 juli op reis geweest naar Savannah, Georgia, waar we officieel begonnen te daten en sindsdien nooit meer van elkaars zijde zijn geweken.‘ Het kindje wordt verwacht op 29 april 2021 en voor wie niewsgierig is: ‘baby Cuavas’ heeft al een eigen Instagram-account.

Check hier hoe het zoontje van Iggy Azalea eruit ziet

LEES OOK:

Bron: E!News, RTL Boulevard | Beeld: Instagram @loveisblindnetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen