riverdale

Deze Riverdale-actrice werkte tijdens filmen ook als undercover FBI-agent

Dat de cast van Riverdale nog een hoop naast acteren doet, weet iedereen. Maar deze ‘bijbaan’ van één van de actrices is wel heel opvallend…

Undercover-agent

Actrice Marisol Nichols, beter bekend als Hermione Lodge in de serie, werkte namelijk ook als undercover-agent bij de FBI, waar ze de afgelopen vijf jaar bezig was met het blootleggen van internationale zaken rondom kindersekshandel.

Marisol maakte voor haar werk gebruik van trainingen, én het onderzoek dat ze had gedaan voor haar rollen in RiverdaleLaw & Order en CSI. Haar acteer-skills kwamen daarbij vast ook goed van pas.

Check ook: Lili Reinhart over het dragen van ondergoed op de set van Riverdale: ‘I Don’t Have the CW Girl Body’

Lokmiddel

In het blootleggen van deze heftige zaken, functioneerde Marisol als ‘lokmiddel’: via social media deed ze alsof ze een jong kind was die met een volwassene wilde afspreken. ‘Ik speelde dan een meisje van 11 dat zou afspreken met een man bij een hotel om daar seks te hebben’, vertelde ze tijdens een interview met tijdschrift Marie Claire.

In ditzelfde interview vertelde Marisol dat ze zelf misbruikt is op 11-jarige leeftijd. ‘Dat heeft mijn hele leven veranderd,’ vertelde ze openhartig.

Serie

Inmiddels is door Entertainment Weekly bekend gemaakt dat Marisol’s werkzaamheden omgetoverd worden tot een tv-serie. Wanneer deze serie met al haar ervaring te zien is, is helaas nog niet bekend.

Dit is alles wat we weten over Riverdale seizoen 5!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen