Sex Education

Deze Sex Education-actrice gaat de hoofdrol spelen in het tweede seizoen van Bridgerton

We weten inmiddels dat de cast van Bridgerton deze lente samenkomt voor de productie van seizoen 2 en we hebben nu nog een leuk nieuwtje. Een actrice uit Sex Education gaat een hoofdrol spelen in het tweede seizoen!

Simone Ashley

Netflix kondigde op Twitter aan dat Simone Ashley, die we in Sex Education kennen als Olivia, in het tweede seizoen van Bridgerton te zien zal zijn als Kate Sharma; de huwelijkskandidaat voor Anthony Bridgerton. Over de verdere verhaallijn van seizoen 2 is nog niets bekend, maar het ziet ernaar uit dat Anthony aankomend seizoen z’n wilde haren verliest… Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Quiz hier op welk Bridgerton-personage jij het meeste lijkt

Diverse cast

Bridgerton streeft naar een diverse cast. In de Bridgerton-boeken is het personage, Kate Sheffield, die Simone Ashely speelt wit, maar in de serie krijgt ze de naam Kate Sharma. Hiermee wordt naar haar Indiase achtergrond verwezen.

Bridgerton

De serie is gebaseerd op de negendelige boekenreeks van Julia Quinn en speelt zich af in de high society van Londen in de zeventiende eeuw. Iedereen lijkt heilig te zijn in de high society, maar niets is minder waar wanneer hun levens op z’n kop worden gezet door een anonieme column (bloggen bestond toen nog niet) van de gossip-loving lady Whistledown. De serie heeft de vibes van Gossip Girl, maar de setting van Pride and Prejudice. Aan romances ontbreekt het in de serie ook niet. Wanneer Daphne de Duke of Hastings ontmoet, vliegen de vonken ervan af. Ondanks dat ze doen alsof er niks tussen hun speelt, houden ze dat het niet vol. Ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen óf voldoen aan de verwachtingen van de high society van London.

Lees ook: dit waren volgens Regé-Jean de moeilijkste momenten om op te nemen in Bridgerton

Beeld: Instagram @sexeducation | Bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen