Untitled Collage 44

Deze ster van The Kissing Booth werkt aan een nieuw project voor Netflix

Terwijl wij niet kunnen wachten tot The Kissing Booth 3 uit komt, is Joey King alweer druk bezig met een nieuw project voor Netflix!

Nieuwe film

Volgens Deadline, gaat Joey een rol spelen in de Netflix-verfilming van de populaire boekenserie ‘Uglies‘ van Scott Westerfeld. Naast het schitteren in de film, is ze ook gevraagd om te helpen met de productie van de film. Ook al is het nog niet officieel bekend welke rol Joey gaat spelen, kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat ze de iconische ‘Tally’ gaat spelen.

Uglies

De boekenserie vertelt het verhaal van jongeren die leven in een post-apocalyptische wereld, waarin iedereen op 16-jarige leeftijd intensieve operaties ondergaat om ‘Pretties’ te worden. Er blijkt een duister geheim achter deze operaties te zitten en Tally wil daar achterkomen voordat het háár beurt is.

Fans die niet kunnen wachten om te weten wat er gaat gebeuren, kunnen alvast de serie lezen, die de originele vier boeken bevat en een gloednieuwe vervolgreeks genaamd Imposters.

Check ook: Zac Efron speelt hoofdrol in de nieuwe verfilming van dit boek

Releasedate

McG, die onlangs The Babysitter: Killer Queen en Rim of the World heeft geregisseerd, is gevraagd om de nieuwe film te regisseren. Krista Vernoff, die eerder showrunner was van Grey’s Anatomy and Station 19, gaat over het script,

Helaas weten we nog niks over de releasedate of de rest van de cast. Gelukkig komen er komende maand een heleboel leuke nieuwe films en series op Netflix!

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen