Bridgerton seizoen 2

Deze Tiktokker gaat viral met een musicalversie van ‘Bridgerton’

Hoe zou Bridgerton klinken als het een musical zou zijn? Dat vroeg Abigail Barlow zich ook af en kwam op het briljante idee om musical nummers te schrijven voor de Netflix-hit. En damn, wij willen ASAP een volledige versie zien!

Musical-versie Bridgerton

Het idee begon op 10 januari toen Abigail een TikTok postte met een liedje die ze had geschreven vanuit het oogpunt van personage Daphne. Al snel ging de video viral en vroegen kijkers om meer Bridgerton liedjes.

Ze zat niet stil en postte erna een tweede liedje, gezongen door Daphne en Simon, net nadat ze getrouwd zijn. Warning: dit liedje zit de hele dag in je hoofd nadat je op play hebt geklikt. Andere kijkers deden al gauw mee en posten een duet of hun eigen versie van de liedjes. Het werd zelf zo populair dat Abigail instrumentale versies begon te posten zodat iedereen echt ‘auditie’ kan doen voor de rol, mocht er daadwerkelijk ooit een musical komen.

@nick_t_daly

#duet with @abigailbarlowww my formal application to be the duke of bridgertontok. #singing #bridgerton #simon

♬ original sound – Abigail Barlow

Abigail schreef erna ook nog een track voor Penelope, die over het vinden van haar perfecte match gaat.

Later gaf ze in een TikTok een update, waarbij ze vertelde dat ze druk bezig is met dit project en er nog veel meer aankomt. ‘Ten eerste wil jullie bedanken dat jullie zo enthousiast zijn over de Bridgerton musical. Het was een leuk idee dat ik had en nu kan het misschien wel een volledig project zijn dat ik met jullie kan delen. Jullie hebben me veel werk bezorgd en ik ben zo excited’, zei ze. ‘Het zal waarschijnlijk een concept album worden. Eentje die ik misschien wel kan pitchen als de theaters weer open gaan. Who knows? Ik schrijf elke dag iets nieuws, dus keep checking in!’

@abigailbarlowww

Thank you guys SO MUCH ! Let’s do thisssss #bridgertonmusical #fyp

♬ original sound – Abigail Barlow

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen