Untitled Collage 2

Deze tweet heeft het Twitter-record verbroken

De familie van de overleden Chadwick Boseman heeft ter ere van hun zoon een tweet geplaatst die viraal is gegaan met maar liefst 7,5 miljoen likes.

Viral

Twitter schreef als reactie van de viral op het platform ‘Most liked Tweet ever. A tribute fit for a King‘. De tweet kreeg meer likes dan de tweet van Obama uit 2017, waarin de voormalige president van de Verenigde Staten schreef dat niemand met haat in zijn of haar hart wordt geboren. Deze tweet kreeg 4,3 miljoen likes. De tweet die de familie van de Black Panther-acteur plaatste ging over het overlijden van Chadwick Boseman.

Chadwick Boseman

Chadwick Boseman (43) was een Amerikaanse acteur die je de afgelopen jaren ongetwijfeld een aantal keer op je beeldscherm hebt gezien. Hij was voornamelijk bekend van zijn rol als Black Panther. In 2016 kreeg de acteur te horen dat hij darmkanker had, maar toch hield dit hem niet tegen om zijn dromen achterna te gaan. Tussen de chemo’s door heeft hij gewoon doorgewerkt, maar is afgelopen week bij zijn familie thuis gestorven. Als eerbetoon zijn de VMA’s, die afgelopen maandagochtend plaatsvonden, aan hem opgedragen.

LEES OOK:

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen