Bridgerton seizoen 2

Deze vragen willen we allemaal beantwoord hebben in het tweede seizoen van Bridgerton

Na een crazy eerste seizoen van Bridgerton, zijn we achtergelaten met een grote leegte in ons hart en een heleboel vragen. Hoewel het zeker nog een tijd zal duren voordat we teruggaan naar alle uitbundige ballen en leuke evenementen die in de Londense high society plaatsvinden, is dit de perfecte gelegenheid om terug te kijken naar wat er is gebeurd en hoe het volgende seizoen van Bridgerton zal uitpakken. En als je ook maar a tiny bit op ons lijkt, dan heb je zeker een heleboel vragen die je beantwoord wil hebben, waaronder die in dit artikel.

LET OP: DIT ARTIKEL BEVAT SPOILERS

Zal Eloise er ooit achterkomen wie Lady Whistledown is?

Een van onze favo verhaallijnen in de serie Bridgerton is hoe we Eloise konden zien shinen terwijl ze erachter probeert te komen wie de mysterieuze persoon achter Lady Whistledown is. Hoewel ze er in seizoen 1 nog noet achter is gekomen, we surely did. Zal Eloise er ooit achterkomen? Of zal ze voorgoed blijven gissen?

Krijgen we Marina weer te zien?

Van alle personages had Marina het dit seizoen misschien nog wel het zwaarst. Nadat ze erachter kwam dat haar grote liefde George is gestorven tijdens de oorlog, vraagt zijn broer, Sir Philip, haar ten huwelijk. Hoewel ze eerst aarzelt, besloot ze toch met hem mee te gaan met de gedachte om zichzelf en haar baby goed te kunnen onderhouden. Maar betekent dit dat we haar niet meer terug zullen zien?

Check ook: dit Riverdale-personage wordt zwanger in de show

Zal het wat worden tussen Colin en Penelope?

Ouch, our hearts! Penelope kreeg bijna de kans om Colin te vertellen wat ze voor hem voelt, totdat Colin haar onderbrak en vertelde dat hij vertrekt om te gaan reizen. Hoewel dit niet het einde is waar we op gehoopt hadden, sluiten we niet uit dat ze in seizoen 2 – als die er komt – opnieuw kunnen beginnen.

Wie heeft het landgoed van Featherington geërfd?

Een van de grootste vragen die bij ons werd opgeroepen, kwam door een naam op een stuk papier. Na de dood van Mr. Featherington is er een groot mysterie over wie de rest van zijn bezittingen zal erven. Hoewel we nog niet weten wie het is, zegt de blik op het gezicht van mevrouw Featherington dat ze het er niet mee blij mee is.

Check ook: deze films en series komen in januari op Netflix

Zal Anthony zijn eigen grote liefde vinden?

Het lijkt erop dat Anthony klaar is om te settelen. Na een heartbreaking break-up met Siena heeft hij aangekondigd dat hij klaar is om zijn match te vinden. Maar wie zal het zijn? Only time will tell…

Hoe groot zal de tijdssprong zijn in seizoen twee?

De show krijgt officially nog geen tweede seizoen. Toch hebben we in de season finale een time jump gemaakt en kunnen zien dat Daphne bevalt van haar eerste kindje van Simon. Aangezien ze niet zwanger was na haar hereniging met Simon, is de kans groot dat we een maand of negen in de toekomst zitten. Wij zijn benieuwd wat er in deze time jump allemaal nog meer zal veranderen en wat het koppel nog meer moet doorstaan.

Zo te zien zijn er genoeg vragen die we beantwoord willen hebben. Hoop jij op een seizoen 2?

Bridgerton GIF by Gena Showalter - Find & Share on GIPHY

Bron: Seventeen | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen