You

Deze YOU-acteur is opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag

Acteur en komiek Chris D’Elia, die we onder andere kennen van The Good Doctor en als Henderson in Netflix serie You is opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag.

Drie vrouwen vertelden aan CNN dat Chris onder andere ongevraagd zijn geslachtsdeel aan hun heeft laten zien en vroeg hen te betasten.

Seksueel wangedrag

Actrice Megan Drust, die Chris via vrienden kent, beweert dat hij in 2011 terwijl ze samen in een auto zaten, ongevraagd zijn broek naar beneden deed. ‘En omdat ik hem niet wilde aanraken, begon hij te masturberen.’ Na afloop, zou de acteur zonder iets te zeggen zijn weggegaan.

Soortgelijke situatie

De tweede vrouw, die graag anoniem wil blijven, vertelde dat zij ook iets soortgelijks heeft meegemaakt met Chris. In 2018 was de acteur te gast in het hotel waar zij als manager werkte. Hij zou haar naar zijn kamer hebben gelokt omdat zijn airco niet zou werken. Eenmaal op zijn kamer trof ze hem compleet naakt aan, waarna ze snel wegging. Vervolgens zou Chris haar weer hebben gebeld om de airco te komen maken, maar verzocht ze hem vriendelijk om op de monteur te wachten.

Chris D'Elia

Laura Vitarelli deed haar verhaal in juni al, maar vertelde het nu nog een keer. Zo zou ze in 2015 op 19-jarige leeftijd samen met een vriendin betast zijn door Chris. Hij zou hen hebben uitgenodigd voor een feestje, maar toen ze daar aankwamen bleek hij helemaal alleen te zijn. Hij zou hun hebben aangeraakt en naar de deur zijn gevolgd toen de meiden weg wilden gaan. Vervolgens haalde hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek.

Check ook: Ben je fan van de serie YOU? Dan vind je deze films vast ook heel leuk!

Reactie

Ondanks alle beschuldigingen, ontkent Chris alles. ‘En stelt dat hij nooit seksueel gedrag heeft vertoond aan een vrouw zonder haar toestemming’, volgens zijn advocaat.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Donna
    Donna
    Reactie: A beautiful watch at an inexpensive price.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen