You

Deze You-ster speelt ook in de Gossip Girl reboot!

Nog even wachten en dan zal de reboot van Gossip Girl in première gaan. Hoe dichterbij die dag komt, hoe meer we erover te weten komen. Zo zijn we er inmiddels achter dat er een bekend gezicht speelt in de nieuwe serie!

You-actrice in Gossip Girl

Spotted! En nee, het is (helaas) niet Lonely Boy, a.k.a. Gossip Girl OG-personage Dan, die gespot is door de Upper East Siders. Wie wél te zien is in de remake, is zijn You-medespeler Elizabeth Lail! Dat maakte ze via Instagram Stories bekend. Elizabeth speelde de rol van van Guinevere Beck in de spannende Netflix-serie You, maar is nu onderweg naar de Upper East Side om zich daar bij de cast van de Gossip Girl reboot te voegen.

Welke rol ze gaat spelen in de bovenklasse van New York, is nog niet bekend. Is ze met haar blonde lokken de nieuwe Serena? Elizabeth kon je by the way naast haar rol in You, ook nog zien shinen in de horrorfilm Countdown.

Gossip Girl reboot

Ook is het nog niet duidelijk wanneer de nieuwe serie precies zal verschijnen. Wel is bekend waar de serie binnenkort te zien is en wie de andere Upper East Siders zijn. Dat check je hier.

Bekijk ook: Dit zijn de eerste beelden van de Gossip Girl reboot!

Beeld: ANP, Netflix/Kobal/REX/Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen