disney remake

Disneyfilm Mulan gaat niet meer in de bioscoop draaien

De grote bioscooprelease werd vanwege het coronavirus al maanden uitgesteld, maar nu is er helaas besloten dat de live-action versie van Mulan helemaal niet meer in de bioscoop gaat draaien. In plaats daarvan zal de film in première gaan op Disney+.

Disney+

Mulan zou eigenlijk al in maart in de bioscoop komen, maar vanwege het coronavirus werd dat uitgesteld naar juli, toen augustus, en nu gaat het helemaal niet meer door. Disney is bang dat er niet genoeg mensen naar de bioscoop gaan en daarom zal de film alleen te zien zijn op hun streamingdienst Disney+.

Je kunt Mulan vanaf 4 september zien op Disney+. Klein nadeeltje: abonnees moeten waarschijnlijk wel nog zo’n 25 euro extra betalen voor de film.

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

Mulan

De film over dit dappere Chinese meisje is losjes gebaseerd op het verhaal van de Chinese legende van Hua Mulan. Hua Mulan nam de plaats van haar vader in en ging het leger in om China te beschermen tegen de Xiongnu, maar wanneer ze gewond raakt in de strijd, blijkt dat deze stoere krijger eigenlijk een meisje is en wordt ze achtergelaten…

Check hier wat er in augustus wél in de bioscoop draait!

LEES OOK:

Beeld: Disney, Mulan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *