Drankje

Dit bekende herfstdrankje is vanaf vandaag weer te bestellen

3x Raden welk herfstdrankje we vanaf vandaag weer bij Starbucks kunnen halen… Jazeker, de PUMPKIN SPICE LATTE IS BACK BABY!

Pumpkin Spice Latte #PSL

Vanaf vandaag is de Pumpkin Spice Latte weer verkrijgbaar bij alle Starbuckslocaties in Nederland. En dat niet alleen, dit superpopulaire drankje is nu ook als Frappuccino te bestellen, met of zonder cafeïne. Ook is er een vegan variant verkrijgbaar.

Nog nooit een PSL gehad? Dit drankje is een combinatie van Expresso Roast, pompoentaartsaus en gestoomde melk, afgetopt met slagroom en pompoentaartkruiden (kaneel, nootmuskaat en kruidnagel).

Kun je niet de deur uit? Starbucks kun je nu ook bestellen via Uber Eats!

Pumpkin Spiced Latte

Nog meer herfstfavorieten

Is de PSL nou niet helemaal jouw ding? Dan heeft Starbucks ook nog een andere tijdelijke herfstfavoriet in petto, namelijk de Mocha Praline Macchiato (speciaal voor al die chocolade-lovers out there). In deze macchiato worden chocoladesaus en hazelnootsiroop gecombineerd met de Signature Espresso Roast en gestoomde melk, die vervolgens als finishing touch afgemaakt wordt met mokkasaus. Ook dit drankje is zowel in een warme als in een koude variant te bestellen.

starbucks

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen