riverdale

Dit doen de Riverdale-acteurs voordat ze een zoenscène opnemen

Kj Apa deelde op zijn Instagram hoe het eraan toe gaat voor een zoenscène met zijn on screen lover Veronica Lodge. En het is… Interesting.

Riverdale

Door de coronacrisis is het werken voor iedereen anders en ook voor de acteurs van Riverdale. Je mag elkaar niet zomaar even aanraken voor een intieme scène, laat staan een zoenscène! Toch hebben ze hier op de set van Riverdale een oplossing voor gevonden. Kj Apa postte een video op zijn Instagram-account van hun nieuwe ritueel voor een kissing scène. Hij schreef onder de video: ‘Onze mond spoelen voor een zoenscène is ons nieuwe normaal’.

Start seizoen 5

Vanwege het coronavirus moesten de opnames voor het vijfde seizoen van Riverdale stopgezet worden en werd aflevering 19 ‘Killing Mr.Honey’ gebruikt als season finale voor seizoen 4. Dit was de laatste aflevering die nog opgenomen kon worden, samen met de helft van aflevering 20. Seizoen 5 zal daarom beginnen met wat oorspronkelijk de afleveringen 20, 21 en 22 van seizoen 4 zouden zijn. Lees hier alles wat we weten over het vijfde seizoen!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen