Olivia Rodrigo Drivers License

Dit heartbreaking liedje breekt alle Spotify records

Ze is pas 17 jaar, maar breekt nu al records! Olivia Rodrigo bestormt de hitlijsten met haar nieuwe single Drivers License, die je all the feels geeft. Heb jij ‘m al gehoord?

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo ken je misschien wel als één van de hoofdrollen uit High School Musical: The Musical: The Series, waar ze met haar liedje All I Want al een TikTok hit te pakken had. Toch is de actrice en zangeres nog vrij onbekend, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Check ook: Deze One Direction-zanger komt met een nieuw album!

Drivers License

Afgelopen vrijdag releasde Olivia dan eindelijk haar debuutsingle Drivers License and it took the world by storm. Het werd gelijk opgepikt door meerdere social media platformen, waaronder TikTok. Binnen een paar dagen was het liedje zelfs het meest gestreamde nummer op Spotify!

Maar daar bleef het niet bij. Afgelopen woensdag brak Drivers License het Amerikaanse record voor meeste streams op één dag. 6,1 miljoen(!) streams om precies te zijn. Niet alleen in Amerika, maar ook wereldwijd verbrak de song een record. Met 13,4 miljoen streams is Drivers License het meest gestreamde nummer in een etmaal, met uitzondering van kerstliedjes. Dat record is nog steeds van Mariah Carey. Zij kreeg afgelopen Kerst 17,1 miljoen streams op haar nummer All I Want For Christmas Is You.

Check ook: 25x De beste zielige films om te kijken op Netflix als je zin hebt in een goede huilbui

Wat er zo goed is aan dit liedje? Daarvoor zou je ‘m toch echt even zelf hieronder moeten beluisteren. Zit je middenin een break-up? Dan is het handig om er wat tissues bij pakken… Wij denken dat we nog veel van Olivia gaan horen, wat denk jij?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Olivia Rodrigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen